Regiokantoor Breda

Telefoonnummer
088 018 3844
E-mailadres
futuredome@vps-nl.com
Adres
Nassausingel 26, 4811 DG Breda, Nederland
Regiokantoor Breda

Antikraak

Een leegstaand pand is gevoelig voor vandalisme, inbraak en kraak. Met antikraak beschermt u uw leegstaande pand door woningzoekenden, ondernemers of kunstenaars een tijdelijke woon- of werkruimte aan te bieden. Wanneer uw pand weer in gebruik is, oogt het beter dan wanneer het leegstaat. Antikraak is vaak een ideale tijdelijke oplossing voor zowel vastgoedeigenaar als voor de tijdelijke gebruikers. We kunnen uw pand in de meeste gevallen binnen vier weken weer leeg en opgeruimd aan u opleveren. Als u meer informatie wilt, bekijk dan de pagina Antikraak. Wilt u ons ruimteaanbod bekijken? Bezoek dan de pagina Antikraak aanbod.

Bouwplaatsbeveiliging

Vandalen richten vaak veel schade aan op leegstaande terreinen of bouwplaatsen. Ook inbrekers kunnen u opzadelen met hoge kosten. Niet alleen de schade die deze personen aanrichten, maar ook de vertraging die uw bouwproject oploopt, leidt tot een grote kostenpost voor u. Om het risico op schade te beperken kunt u gebruik maken van een innovatief en efficiënt beveiligingssysteem van VPS

We bieden diverse oplossingen voor uw bouwplaats- en terreinbeveiliging. U kunt uw terrein bijvoorbeeld beveiligen met onze VPS Alert Tower, VPS Smart Tower, het SmartAlarm+ of VPS FireAlert.

Leegstandbeheer

Uw leegstaande pand is erg kwetsbaar voor molest, kraak en verloedering. Met leegstandbeheer van VPS kunt u deze negatieve gevolgen van leegstand voorkomen. We bieden leegstandbeheer aan door middel van het plaatsen van tijdelijke gebruikers. We zetten dan een bruikleenovereenkomst of een tijdelijke huurovereenkomst in. Tijdelijke ingebruikname van uw leegstaande vastgoed draagt bij aan een positief imago van de leefomgeving, en dit zorgt weer voor een betere verhuur- of verkoopbaarheid van het pand. Kortom, we geven uw leegstaande pand een zinvolle, tijdelijke invulling. U vindt meer informatie over deze service op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

Onze objectbeveiligingsdienst is een zeer kostenefficiënte manier om uw leegstaande pand te beveiligen. Met VPS objectbeveiliging beschermt u uw object tegen diefstal, vandalisme en kraak. Hierdoor behoudt uw object zijn waarde en blijft het imago van de locatie positief. 

Wij bieden de volgende opties om uw object te beveiligen:

Onderhoud

Naast vandalisme en inbraak, kunt u ook hinder ondervinden van wildgroei of schimmel. Ook deze ongemakken richten aan uw pand of terrein grote schade aan. Onze onderhoudsprofessionals verhelpen dit graag. We bieden diverse onderhoudsdiensten aan, zoals groenonderhoud en glasreparatie. Al onze onderhoudsdiensten vindt u op de pagina Onderhoud.