Uw vastgoed weer schoon en representatief

Wilt u uw leegstaande pand representatief maken voor een bezichtiging door potentiële huurders of kopers? Of wilt u de sporen van vandalisme of kraak laten verwijderen? Wij zijn u graag van dienst bij het ontruimen en schoonmaken van uw vastgoed.

Neem contact met mij op

Ontruimen en schoonmaak

Wij werken snel en grondig

Na langdurige leegstand of bijvoorbeeld indringing door vandalen of krakers, maken wij uw eigendom weer grondig schoon en gebruiksklaar. Onze service bestaat onder andere uit het verwijderen van inbouwelementen, afvoer van vuilnis, reparaties, het aftappen van cv-installaties, het afsluiten van waterleidingen en het leegpompen van ruimtes. We voeren ook gespecialiseerde werkzaamheden voor u uit, zoals verwijderen van injectienaalden of ongedierte- en schimmelbestrijding. Ons werk kenmerkt zich door een snelle en grondige service: wij zorgen ervoor dat uw leegstaand vastgoed in korte tijd weer schoon en representatief is.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken