Over VPS

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer en beveiliging. Wij beveiligen, beheren en onderhouden elk type locatie. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en specifiek gericht op de wensen van onze klanten.

Leegstandbeheer, beveiliging en meer

We bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven (anti-kraak), tot aan maatwerk beveiligingsoplossingen. U kunt dan denken aan bouwterreinbeveiliging, terreinbeveiliging of tijdelijke beveiliging. Tevens leveren we onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, ongedierte- of schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden als gevolg van vandalisme, weersomstandigheden of waterschade.

Over VPS

Waarde van onroerend goed behouden

We leveren effectieve oplossingen om de leegstandkosten en –risico’s te minimaliseren, te voldoen aan verzekeringsvoorwaarden, de negatieve impact op de leefomgeving te beperken en de waarde van uw onroerend goed te behouden.

VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.