Unieke en inspirerende vergaderlocaties

FlexLabs is een initiatief van VPS Nederland en biedt unieke en inspirerende vergaderlocaties aan in heel Nederland. Ruimte om te vergaderen en elkaar te ontmoeten, maar ook voor workshops, cursussen, inspiratiesessies, corporate diners, bedrijfsfeesten of conferenties. Of het nu gaat om een vergadering met 8 personen of een conferentie met 800 gasten, FlexLabs biedt een inspirerende plek en een uitstekende service van begin tot eind.

Naar FlexLabs.nl

Verbinden en inspireren

Vergaderlocaties en events tot in de puntjes verzorgd

FlexLabs beschikt over verschillende bijzondere ruimtes in Den Haag, Rotterdam, Breda en Den Bosch die wij inzetten voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Van vergaderlocaties tot ruimtes voor workshops, cursussen, inspiratiesessies, corporate diners, bedrijfsfeesten of conferenties. Onze ruimtes verbinden, inspireren en laten creativiteit floreren.

Catering met zorg bereid

Wij vinden dat voedsel met liefde en grote zorg moet worden bereid. Zeker tijdens vergaderingen en intensieve sessies is goede voeding van essentieel belang, het is immers de brandstof voor uw lichaam en hersenen. In overleg met onze klanten stellen wij een gezond cateringplan samen zodat onze gasten genieten van een heerlijke en voedzame lunch, snack en/of diner.

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van FlexLabs? Geef het ons aan, dan nemen we contact met u op.

Neem contact met mij op

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken