Bescherm de waarde van uw vastgoed en de gezondheid van gebruikers

Als eigenaar van leegstaand vastgoed wilt u voorkomen dat schimmel en vocht uw pand aantasten. Onze deskundige aanpak bij schimmelpreventie en ‑verwijdering beschermt zowel de waarde van uw pand als de gezondheid van toekomstige gebruikers. VPS Nederland verwijdert schimmel veilig en helpt voorkomen dat het terugkomt.

Neem contact met mij op

Schimmelpreventie en ‑verwijdering

Een vocht- en schimmelvrij pand

De afwezigheid van verwarming en ventilatie in leegstaande panden vergroot het risico op het ontstaan van schimmel, met name in de herfst en winter. Om gebruikers te beschermen dient u er als eigenaar of verhuurder voor te zorgen dat het pand vocht- en schimmelvrij is. VPS verwijdert schimmel in uw leegstaande pand en verzorgt desgewenst schimmelpreventie. Na het eerste consult door ons team behandelen wij het probleem snel, professioneel en adequaat. We ondernemen bovendien preventieve acties om toekomstige schimmelgroei te voorkomen. Daarmee bieden we u de zekerheid dat het probleem met schimmel zowel nu als voor de toekomst is opgelost.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken