Commercieel vastgoedmanagement

Commercieel vastgoedmanagement voorkomt onnodige leegstand en alle risico’s die daarbij horen. Profiteer in plaats daarvan van levendigheid in het gebied en inkomsten om rente-, beheer- en verbouwingskosten te dekken.

Wij verzorgen het leegstandbeheer van commercieel vastgoed. We voorkomen risico’s op bijvoorbeeld kraak, inbraak, diefstal en verloedering. Bovendien leggen we de contacten met bewoners of ondernemers die op termijn wellicht structureel willen huren.

Bij VPS beschikken we over een breed netwerk van bewoners en ondernemers. Ze zijn allemaal representatief, omdat we ze persoonlijk selecteren. Zo zorgen we binnen het commercieel vastgoedmanagement voor de oplossing waar u naar zoekt.

Neem contact met mij op

Commercieel vastgoedmanagement

Flexibele invulling

Binnen ons commercieel vastgoedmanagement kunnen we een hoge mate van flexibiliteit bieden. Dus is het voor u belangrijk dat het vastgoed snel weer beschikbaar is als u daar een andere bestemming voor heeft? We sluiten tijdelijke overeenkomsten met onze bewoners en ondernemers. Dat doen we voor een bepaalde of onbepaalde periode, altijd met een opzegtermijn van 14 of 28 dagen. Dat betekent dat we binnen 4 weken het vastgoed weer leeg, ontruimd en minimaal bezemschoon kunnen opleveren.

Zoekt u naar leegstandbeheer voor commercieel vastgoed? We beheren het vastgoed zolang het leeg staat, of zorgen voor een tijdelijke oplossing. Het kan gaan om tijdelijke bewoners, net als andere creatieve oplossingen met ondernemers die zorgen voor levendigheid.

Lees ook: Leegstandbeheer van commercieel vastgoed: 3 lucratieve voordelen

Ontdek onze projecten

Het Schieblock Rotterdam

Het Schieblock is een stadslaboratorium. Creatieve ondernemers uit allerlei disciplines komen er samen. De gemeente Rotterdam is eigenaar en schakelde VPS in voor de verhuur van de ruimtes en de beveiliging van het pand en bijbehorende terrein

FutureDome Breda

De tijdelijke invulling van de koepelgevangenis in Breda is een initiatief van VPS en het Rijksvastgoedbedrijf. Samen met de gemeente Breda ontwikkelden we een dynamische community voor ondernemers, kunstenaars en maatschappelijke initiatieven.

Fort Isabella Vught

Fort Isabella is een voormalig kazerneterrein met een rijk verleden. We realiseerden een tijdelijke invulling voor bewoners, ondernemers, kunstenaars en horeca. Het voormalig gesloten terrein is nu een open ontmoetingsplek als brug naar de toekomst.

Inclusief tijdelijke voorzieningen

Het commercieel vastgoedmanagement stemmen we af op uw specifieke wensen. Afhankelijk van uw plannen en de beschikbare voorzieningen kunnen we tijdelijke faciliteiten plaatsen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld voor een eenvoudige keuken of een douche kunnen zorgen. Bovendien kunnen we het omgevingsgebied beheren, bijvoorbeeld als u een parkeerplaats wilt bewaken, exploiteren of daar toezicht op wilt houden.

We plaatsen tijdelijke voorzieningen en kunnen bijvoorbeeld zorgen voor 24/7 camerabewaking. Op die manier garanderen we zowel de veiligheid als de leefbaarheid. Dankzij onze flexibele aanpak en mogelijkheden zijn we u van dienst op de manier waarop dat u wenst.

Tip: wilt u meteen eventuele reparaties of breder onderhoud aan het vastgoed uit laten voeren? Binnen het leegstandbeheer van commercieel vastgoed zijn dat extra diensten die we kunnen aanbieden. Onze specialisten houden de staat van het vastgoed nauwlettend in de gaten. We waarschuwen bij eventuele problemen of kunnen het onderhoud en de reparaties voor u uitvoeren.

Creatieve oplossingen

Vanuit VPS Special Projects kunnen we zelfs werken aan nog meer creatieve oplossingen. Dus zoekt u een manier om de levendigheid in de wijk of het gebied te verhogen? We denken mee over de mogelijkheden, zoeken de samenwerking met ondernemers en organiseren bijvoorbeeld evenementen. Op die manier vinden we samen de creatieve oplossing waar u naar op zoek bent.

We helpen het gebied (tijdelijk) te ontwikkelen of leggen samen de basis voor de nieuwe bestemming die u voor ogen heeft. Onze ervaring met diverse projecten voor allerlei opdrachtgevers maakt ons het team van specialisten om daar deskundig over mee te denken.

Commercieel vastgoedmanagement

Zoekt u een specialist in commercieel vastgoedmanagement? We beheren het leegstaande vastgoed en vinden daarvoor de oplossing waar u naar op zoek bent. Dus gaat het om bewoners en/of ondernemers die er tijdelijk gebruik van zullen maken? Zoekt u naar professionele bewaking van het gebied en bijvoorbeeld parkeerplaatsen? Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat we u kunnen bieden.

Wij hebben de expertise en ervaring om het commerciële vastgoed te beheren. Dat doen we met representatieve bewoners en ondernemers waarvan we weten op welke bestemmingen zij zich thuis zullen voelen. Het voorkomt de risico’s van leegstand, levert extra inkomsten op en helpt de locatie voor te bereiden op de uiteindelijke bestemming die u daarmee voor ogen heeft.

We denken graag met u mee

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken