Het netwerk voor startende ondernemers

Als vastgoedeigenaar weet u dat een passende invulling van leegstaand onroerend goed essentieel is voor de toekomst van uw pand of terrein. De waarde van uw vastgoed behouden, vandalisme tegengaan, opbrengsten blijven genereren vanuit uw vastgoed en en leefbaarheid waarborgen zijn daarbij belangrijke zaken.

YoungStart​up​.nl is ons ondernemersnetwerk voor startende ondernemers. Met meer dan 20.000 leden bestaat YoungStart​up​.nl uit een grote groep representatieve ondernemers, die wij benaderen voor het tijdelijk gebruik van leegstaand vastgoed. De aanwezigheid van deze startups in uw pand voorkomt de negatieve gevolgen van leegstand. Bovendien spreken we met dit netwerk een nieuwe gebruikersgroep aan: deze ondernemers zijn immers de huurders van de toekomst.

Neem contact met mij op

Een zinvolle invulling van uw vastgoed

Win-win situatie

YoungStart​up​.nl maakt onderdeel uit van VPS Nederland. Al ruim dertig jaar zetten wij ons in voor zinvolle, tijdelijke invullingen van leegstaand vastgoed. We streven naar een win-win situatie, waarbij het vastgoed beschermd wordt tegen de negatieve gevolgen van leegstand en de starter de mogelijkheid krijgt zich ergens te vestigen tegen een betaalbare prijs.

Gebruikers met groeipotentie

Wij sluiten bruikleenovereenkomsten af met de ondernemers die gebruik maken van uw pand. Een bruikleenovereenkomst is een flexibele contractvorm, waarbij de ondernemer geen huurder maar bruiklener van de ruimte is, en hiervoor een kleine gebruiksvergoeding betaalt. Voor het in bruikleen geven van ruimtes zijn geen vergunningen vereist. De overeenkomsten worden afgesloten voor onbepaalde duur met een opzegtermijn van 14 of 28 dagen. Deze contractvorm zorgt voor maximale flexibiliteit, zodat snel geanticipeerd kan worden als uw plannen wijzigen. Gedurende de periode dat er gebruik gemaakt wordt van uw pand, monitoren wij de startende ondernemer. Als de periode van leegstand van langdurige aard is, maken wij afspraken met de ondernemer voor de overgang van bruikleen naar een meer gedegen huurconstructie.

  • Een snelle, maatschappelijk verantwoorde invulling van uw leegstand door representatieve ondernemers
  • Levendigheid in en rondom het pand
  • Betere verhuur- of verkoopbaarheid van uw vastgoed
  • Volledig ontzorgen op het gebied van communicatie met de ondernemers, contractafwikkeling en controlerondes
  • Gebruikers met groeipotentie

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken