Netwerk voor startende ondernemers

Kies als vastgoedeigenaar voor startende ondernemers in uw pand en profiteer van een representatieve invulling van leegstaand onroerend goed. Het draagt bij aan een betere toekomst voor uw pand of terrein, voorkomt vandalisme, genereert inkomsten en garandeert een goede leefbaarheid.

Met YoungStartup.nl presenteren we u een netwerk van startende ondernemers. De meer dan 20.000 inschrijvingen zijn representatieve ondernemers die zoeken naar een laagdrempelige en betaalbare werkruimte in leegstaand vastgoed. Het zijn de huurders van de toekomst, die bouwen aan hun ondernemersdroom.

Neem contact met mij op

Waardevolle invulling van uw vastgoed

Win-win situatie

Young Startup is onderdeel van VPS Nederland. We zetten ons al ruim 30 jaar in voor zinvolle, tijdelijke en waardevolle invulling van leegstaand vastgoed. Daarbij streven we naar een win-win-situatie. We voorkomen voor u de negatieve gevolgen van leegstand, terwijl we de startende ondernemers een plaats bieden om voor een betaalbare prijs te ondernemen.

Gebruikers met groeiambitie

We sluiten bruikleenovereenkomsten af met ondernemers die bouwen aan succes. We gebruiken een flexibele contractvorm, waarbij de ondernemer bruiklener in plaats van huurder is. Daarvoor betaalt de ondernemer een kleine gebruiksvergoeding.

Het voorkomt ingewikkelde procedures rondom huur en verhuur. De overeenkomst geldt voor onbepaalde duur, met een opzegtermijn van 14 of 28 dagen. Dit garandeert maximale flexibiliteit, om snel te anticiperen als plannen wijzigen.

Tijdens het gebruik van uw pand monitoren wij de startende ondernemer. Bij langdurige leegstand van uw pand kunnen we met de ondernemer afspraken maken over de omzetting van bruikleen naar huur.

  • Snel en maatschappelijk verantwoord
  • Levendigheid in en rondom het pand
  • Betere verhuur- en verkoopmogelijkheden
  • Gebruikers met groeiambitie
  • Volledig ontzorgd door VPS

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef het ons aan, dan nemen we contact met u op.

Neem contact met mij op

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken