Blij met VPS?

Tevreden met onze diensten? Wat fijn! En wil je een specifieke medewerker of onze teams een compliment geven? Dat vinden we geweldig. Stuur je compliment naar communicatie@vps-nl.com, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terechtkomt.

Niet tevreden?

Helaas niet (helemaal) tevreden? We doen er alles aan om alle verzoeken die we ontvangen netjes af te handelen. Binnen VPS maken wij onderscheid tussen een klacht, storing en onderhoud. Dit wil zeggen dat een klacht betrekking heeft op de dienstverlening, de serviceverlening, de communicatie of de administratie. Daarnaast hebben wij storing en onderhoudsmeldingen. Deze kun je melden bij de desbetreffende afdeling waarmee je contact hebt.

Zijn deze terugkerend? Dan is dit na 3 keer melden een klacht. Stuur ons een e-mail naar klacht@vps-nl.com. Dan doen we ons best je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Of bekijk ons klachtenbeleid. Hierin lees je hoe wij omgaan met klachten over het tijdelijk gebruik van leegstaand vastgoed.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken