Alles wat je moet weten om een pop-up store te openen!

Wil jij een pop-up store openen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet, zodat je in een aantal minuten precies weet hoe je het beste te werk kan gaan. VPS kan jou tevens helpen bij het vinden van een geschikte locatie om jouw pop-up store te openen. Wij hebben een aantal winkelpanden beschikbaar welke je tijdelijk in gebruik kunt nemen. Wij helpen jou om van jouw droom werkelijkheid te maken!

Wat is een pop-up store?

Een pop-up store is een winkel die tijdelijk geopend is. Het is een winkelruimte waar bedrijven hun klanten in het echt kunnen ontmoeten en potentiële klanten kennis kunnen laten maken met hun merk. Soms zien pop-up stores eruit als gewone winkels, maar veel merken gebruiken hun pop-up stores juist om een unieke, aantrekkelijke winkelervaring te creëren.

Webshops die voorheen hun producten alleen online promoten gebruiken pop-up stores ook om te kijken of hun producten goed verkopen in fysieke winkels. Met een pop-up store heb je niet dezelfde grote investeringen als bij een permanent winkelpand en dat maakt het dus ideaal voor try-outs.

De ideale locatie om jouw pop-up store te openen

Het is belangrijk om de beste plek voor je pop-up te vinden. VPS kan jou helpen bij het vinden van de geschikte locatie. Zo bieden wij de mogelijkheid om een pop-up store te openen op de volgende locaties:

  • Leeg winkelpand. Een voormalig winkelpand dat nu leeg staat is uiteraard een geschikte locatie om jouw pop-up store te openen. Het enige wat je hoeft te doen is de ruimte aan te passen naar jouw merkuitstraling.
  • Galerieën/evenementenlocaties. Galerieën en evenementenlocaties zijn geschikt om jouw merk precies zo tentoon te snellen als jij dat wilt. Je kunt hier eenvoudig een tijdelijke opstelling maken waar je jouw klanten kan ontvangen en je producten kan tonen. Ook biedt dit locatie type over het algemeen meer vierkante meters, dus meer ruimte om jouw merk te promoten.

Wil jij weten welke locaties wij momenteel beschikbaar hebben? Bekijk dan ons ruimteaanbod.

Bekijk beschikbare pop-up stores

pop-up store openen

Bereikbaarheid

Uiteraard wil je het jouw klanten zo eenvoudig mogelijk maken om jouw pop-up store te bezoeken. Zorg dus dat er in de directe omgeving voldoende aanloop is, zodat voorbijgangers nieuwsgierig raken en jouw winkel bezoeken. Houd er tevens rekening mee dat er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is én nog beter zou zijn: gratis parkeren.

Onderhouden pop-up store

Het is vanzelfsprekend dat de binnenkant van jouw pand er netjes en verzorgd uit moet zien, wil het uitnodigend zijn. Maar vergeet de buitenkant van het pand niet. Zorg dat de buitenkant er net zo aantrekkelijk uitziet door bijvoorbeeld de ruiten schoon te houden, onkruid te verwijderen en duidelijke signing te plaatsen.

Compare listings

Vergelijken