Leegstandbeheer naar uw wens

Voor leegstandbeheer hanteren we verschillende contractvormen: bruikleen en (tijdelijke) verhuur. We stemmen de overeenkomst daarmee af op de manier waarop u wilt dat we de woning(en), het pand of het terrein beheren.

Neem contact met mij op

Bruikleen of (tijdelijke) verhuur

Verschillende contractvormen

Bij bruikleen sluiten we een contract voor onbepaalde tijd. Er geldt een opzegtermijn van 28 dagen bij wonen (conform de richtlijnen van het Keurmerk Leegstandbeheer) en bij werken.

Een tijdelijke huurovereenkomst gaan we aan voor een minimale periode van 6 maanden. Na die periode geldt een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar en van 1 maand voor de huurder.

Kosten en opzegtermijn

Ons leegstandbeheer kunnen we enkele maanden tot jarenlang aanbieden, afhankelijk van uw doelstellingen en plannen. De kosten voor leegstandbeheer beperken zich in de meeste gevallen tot de vaste lasten voor gas, water en elektriciteit. Daarnaast gaat het om eventueel (klein) onderhoud en reparatie. Bij leegstandbeheer van woningen sluiten bewoners zelf overeenkomsten af met leveranciers voor het gebruik van gas, water en elektriciteit.

Als u een nieuwe bestemming voor het vastgoed vindt beëindigen we de overeenkomst met de tijdelijke gebruikers. Uw pand staat binnen 4 weken weer volledig tot uw beschikking.

Voor het beheer met tijdelijke verhuur vragen wij eenmalig bemiddelingskosten per tijdelijk huurcontract. U ontvangt (beperkte) huurinkomsten. Voor servicekosten en eventuele stookkosten kunnen we namens u servicecontracten afsluiten met tijdelijke gebruikers.

We denken graag met u mee

Vragen over onze dienstverlening? Geef het ons aan, dan nemen we snel contact met u op.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken