Beveilig jouw waardevolle spullen

Je maakt gebruik van een tijdelijke werkruimte via VPS, maar hoe zit het met de beveiliging van jouw ruimte? Staan er waardevolle spullen op je werkplek of werk je met kostbare materialen? Maak gebruik van VPS Startup Security en stel jouw inboedel veilig.

Neem contact met mij op

VPS Startup Security

Betaalbare beveiliging en maandelijks opzegbaar

Kantoor- en werkruimtes zijn een interessant doelwit voor inbrekers. Meubilair, computers, camera’s en andere apparatuur kunnen gestolen worden. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarnaast stelt je inboedelverzekeraar wellicht eisen op het gebied van de beveiliging van jouw ruimte.

VPS biedt daarom StartupSecurity aan: een laagdrempelig, betaalbaar en maandelijks opzegbaar beveiligingssysteem waarmee je jouw inboedel veiligstelt.

Neem contact met mij op

De voordelen

  • Jouw waardevolle spullen zijn beveiligd
  • Jouw inboedel is verzekerbaar, vaak korting op premie
  • Per maand opzegbaar
  • 247 aangesloten op een officiële Particuliere Alarmcentrale (meldkamer)
  • Bij inbraak met beeld, directe inzet van politie

De kosten voor het StartupSecurity basispakket zijn € 29,95 per maand bij koop en € 59,95 per maand bij huur van de apparatuur. Bij deze kosten zijn het meldkamerabonnement en het SIM abonnement inbegrepen. De eenmalige installatiekosten zijn € 199,-. De genoemde prijzen zijn excl. btw.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van jouw wensen en het aantal m² van de ruimte stel je jouw eigen beveiligingssysteem samen. Misschien weet je zelf al precies wat je nodig hebt of kun je hierbij juist wel wat advies van ons gebruiken.

Elk beveiligingssysteem bestaat uit een basisstation en een keypad. Dit vul je aan met bijvoorbeeld een camera, een sirene, een deurcontactsensor en/​of een rookmelder. De keuze voor het beveiligingsniveau is aan jou. Onze StartupSecurity installateur plaatst het beveiligingssysteem bij jou op locatie en zorgt ervoor dat het werkt. Vervolgens kun je het beveiligingssysteem zelf in- en uitschakelen met een app op je mobiele telefoon.

Iets voor jou?

Wil jij diefstal voorkomen en jouw inboedel veiligstellen? Of wil je meer weten over VPS StartupSecurity? Laat het ons weten!

Neem contact met mij op

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken