Voorkom diefstal van jouw waardevolle spullen

Je maakt gebruik van een tijdelijke werkruimte via VPS. Hoe beveilig je jouw laptop, apparatuur en andere waardevolle spullen? Met VPS Startup Security voorkom je diefstal van jouw kostbare materialen.

Neem contact met mij op

VPS Startup Security

Betaalbare beveiliging: maandelijks opzegbaar

Inbrekers hebben het gemunt op computers, camera’s, andere apparatuur en zelfs kantoormeubilair. Ze weten dat er ’s avonds en in het weekend meestal niemand aanwezig is.

Dus wil je jouw spullen goed beveiligen? Of stelt jouw zakelijke inboedelverzekeraar eisen aan de beveiliging? Met VPS Startup Security voorkom je diefstal van jouw zakelijke waardevolle spullen. De beveiliging is heel betaalbaar en bovendien maandelijks opzegbaar.

Neem contact met mij op

Waarom VPS Startup Security?

  • Voorkom diefstal van waardevolle spullen
  • Korting op de premie van een inboedelverzekering
  • Maandelijks opzegbaar
  • 24/7 aangesloten op officiële Particuliere Alarmcentrale
  • Directe politie-inzet bij inbraak met beeld

Hoe werkt het?

Je stelt VPS Startup Security gewoon zelf samen, op basis van het aantal vierkante meter dat je wilt beveiligen. En kom je er zelf niet uit? Dan kunnen we je natuurlijk adviseren.

Met VPS Startup Security-basispakket kies je voor een basisstation, een keypad, een PIR-camera en een PIR-detectie-unit. Dat pakket kun je uitbreiden met een rookmelder of extra camera’s. Onze installateur plaatst het systeem voor je en gaat pas weg als het werkt. Daarna kun je het systeem zelf in- en uitschakelen via een app op jouw mobiele telefoon.

Wat kost het?

VPS Startup Security is beschikbaar vanaf € 55,- per maand voor het basispakket. Daarnaast betaal je eenmalig € 199,- aan installatiekosten. Dit is dan allemaal inbegrepen:

  • Basisstation
  • Keypad
  • PIR-cam: detecteert en neemt video op
  • PUR-detectie-unit: detecteert
  • SIM-abonnement met verbinding met de meldkamer

Je kunt het VPS Startup Security-basispakket uitbreiden met rookmelders, extra camera’s en meer PIR-detectie-units.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wil je met VPS Startup Security voorkomen dat jouw zakelijke waardevolle spullen worden gestolen? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

Neem contact met mij op

Hoe beveilig ik mijn antikraak werkruimte?

Met VPS Startup Security voorkom je diefstal van jouw zakelijke waardevolle spullen. De beveiliging is heel betaalbaar en bovendien maandelijks opzegbaar. Je stelt je pakket zelf samen, gebaseerd op het aantal m2 dat je wilt beveiligen. Onze installateur installeert alles en gaat pas weg als je weet hoe je zelf het systeem kan in- en uitschakelen via de app op jouw mobiele telefoon.

Wat zijn de kosten van het beveiligen van mijn antikraak werkruimte?

VPS Startup Security is beschikbaar vanaf € 55,- per maand voor het basispakket. Daarnaast betaal je eenmalig € 199,- aan installatiekosten. Je kunt het VPS Startup Security-basispakket uitbreiden met rookmelders, extra camera’s en PIR-detectie-units.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken