Pop-up parkeerplaats

Haal rendement uit uw leegstaande parkeerlocatie

Bestaande ruimte wordt optimaal benut

De parkeerdruk in Nederland blijft toenemen, terwijl parkeerplaatsen bij leegstaande gebouwen lang niet altijd benut worden. VPS Nederland heeft een samenwerkingsverband met techbedrijf ParkBee om optimaal rendement te halen uit onbenutte parkeerplaatsen bij uw leegstaande vastgoed. 

Genereer inkomsten uit uw onbenutte parkeerlocatie

Een pop-up parkeerplaats biedt u de mogelijkheid om de parkeerlocatie bij uw leegstaande gebouw optimaal te benutten. De tijdelijke parkeerplaatsexploitatie genereert inkomsten. Bovendien versterkt de aanwezigheid van een veelgebruikte parkeerplaats het tijdelijk beheer van het leegstaand pand, er is immers een voortdurende mobiliteit rondom het pand.

Haal rendement uit uw leegstaande parkeerlocatie

Hoe het werkt

Is de parkeerlocatie bij uw gebouw voorzien van slagbomen? Dan zorgen wij samen met onze partner ParkBee voor slimme technologie waarmee de parkeerplaats toegankelijk wordt voor bezoekers. Slagbomen kunnen worden geopend door middel van de Parkmobile en Park-line app. Zijn er geen slagbomen aanwezig? Dan bekijken we de mogelijkheden voor het plaatsen van deze voorzieningen.

De voordelen:

  • U genereert inkomsten uit uw onbenutte parkeerlocatie
  • U creëert levendigheid rondom uw vastgoed

Meer info?

Heeft u interesse in het creëren van een pop-up parkeerplaats bij uw leegstaande gebouw? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze adviseur Rafael Azizahamad via razizahamad@​vps-​nl.​com of 06 317 798 64.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Rafael Azizahamad
Rafael Azizahamad
Coördinator Analyse & Support