Haal rendement uit uw leegstaande parkeerlocatie

De parkeerdruk in Nederland blijft toenemen, terwijl parkeerplaatsen bij leegstaande gebouwen lang niet altijd benut worden. VPS heeft een samenwerkingsverband met techbedrijf ParkBee om optimaal rendement te halen uit onbenutte parkeerplaatsen bij uw leegstaande vastgoed.

Neem contact met mij op

Pop-up parkeerplaats

Optimaal gebruik van de aanwezige ruimte

Een pop-up parkeerplaats biedt u de mogelijkheid om de parkeerlocatie bij uw leegstaande gebouw optimaal te benutten. De tijdelijke parkeerplaatsexploitatie genereert inkomsten.

Bovendien versterkt de aanwezigheid van een veelgebruikte parkeerplaats het tijdelijk beheer van het leegstaand pand, er is immers een voortdurende mobiliteit rondom het pand.

Hoe het werkt

Is de parkeerlocatie bij uw gebouw voorzien van slagbomen? Dan zorgen wij samen met onze partner ParkBee voor slimme technologie waarmee de parkeerplaats toegankelijk wordt voor bezoekers. Slagbomen kunnen worden geopend door middel van de Parkmobile en Park-line app. Zijn er geen slagbomen aanwezig? Dan bekijken we de mogelijkheden voor het plaatsen van deze voorzieningen.

De voordelen:
  • U genereert inkomsten uit uw onbenutte parkeerlocatie
  • U creëert levendigheid rondom uw vastgoed

Iets voor uw locatie?

Heeft u interesse in het creëren van een pop-up parkeerplaats bij uw leegstaande gebouw? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken