Een contractvorm die bij jou past

Zoek je woon- of werkruimte via VPS? Bekijk dan ons actuele aanbod en meld je daar aan door het online aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan helaas niet telefonisch of via e-mail. Als we je een woning of werkruimte kunnen aanbieden nemen we contact met je op. We nodigen je dan uit voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek vertellen we je meer over de ruimte en bespreken we onze werkwijze en de contractvormen. Daarna maken we een afspraak voor een bezichtiging. Als je de ruimte accepteert tekenen we een bruikleenovereenkomst of een (tijdelijke) huurovereenkomst. In de meeste gevallen kun je er daarna meteen in.

Bekijk het aanbod woon- en werkruimtes

Contractvormen

Bruikleen of (tijdelijke) verhuur

Een bruikleenovereenkomst is een contract voor onbepaalde tijd. Er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen voor woningen en van 14 of 28 dagen voor werkruimtes.

Een tijdelijke woonruimte huurovereenkomst ga je aan voor minimaal 6 maanden. Na die periode geldt er een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar. Als huurder heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Welke contractvorm we je aanbieden hangt af van de ruimte. We houden rekening met de verwachte duur van de leegstand, de wensen van de vastgoedeigenaar en het type gebruik (wonen of werken).

Bekijk het aanbod woon- en werkruimtes

Ontdek ons antikraak aanbod

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken