We hanteren verschillende contractvormen

Heb je interesse in een woon- of werkruimte via VPS? Meld je aan door een online aanmeldingsformulier in te vullen (het is niet mogelijk om je telefonisch of per e-mail aan te melden). Op het moment dat we een geschikte ruimte voor je hebben, of op korte termijn verwachten te hebben, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek geven we je meer informatie over de eventuele beschikbare ruimte en onze werkwijze. Zodra we je een ruimte kunnen aanbieden, nodigen we je uit voor een bezichtiging. Als je de ruimte accepteert, tekenen we een bruikleenovereenkomst of tijdelijke) huurovereenkomst. In de meeste gevallen kun je de ruimte dan direct betrekken.

Bekijk het aanbod woon- en werkruimtes

Contractvormen

Bruikleen of (tijdelijke) verhuur

Een bruikleenovereenkomst is een contract voor onbepaalde tijd met een wederzijdse opzegtermijn van 14 of 28 dagen (in het geval van woonruimte is dit altijd 28 dagen). Een tijdelijke huurovereenkomst wordt aangegaan voor een minimale periode van 6 maanden. Na deze periode geldt er een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar en een opzegtermijn van 1 maand voor de huurder.

Welk type contract we je aanbieden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de (te verwachten) duur van leegstand, de wensen van de vastgoedeigenaar en de aard van het tijdelijk gebruik (bewoning of bedrijvigheid).

Bekijk het aanbod woon- en werkruimtes

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken