Word jij onze nieuwe collega?

Header VPS

Werken bij VPS Nederland betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van leegstandbeheerders en ‑beveiligers. Wij zijn alert, vindingrijk en flexibel. Ons professionele team is voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en stuurt aan op ontwikkelingen in de branche. Wij bieden jou een informele en inspirerende werkomgeving met ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

VPS is een erkend leerbedrijf en mag jong talent opleiden tot Monteur Elektrische Installaties MBO2 niveau.

Ben jij enthousiast, klantgericht en heb je een commerciële neus? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie (motivatie en CV) naar werken@​vps-​nl.​com.

Monteur Terreinbeveiliging (standplaats Montfoort)
Heb jij een passie voor techniek? Ben jij de techneut die graag de puntjes op de i zet en zorgt voor een probleemloze plaatsing van onze beveiligingssoplossingen en branddetectie- & evacuatiesystemen? Kun jij onder hoge werkdruk het overzicht behouden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou.
Lees meer
Assistent Monteur Terreinbeveiliging (standplaats Montfoort)
Heb jij net jouw MBO opleiding elektrotechniek/elektronica afgerond? En ben je enthousiast, leergierig en beschik je over prima communicatieve vaardigheden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou als Assistent Monteur binnen onze afdeling Terreinbeveiliging.
Lees meer
Technisch medewerker (standplaats Den Haag of Rotterdam)
Heb jij twee rechterhanden, beschik je over technisch inzicht en ben je graag onderweg? Kom dan ons team Beveiliging & Onderhoud versterken!
Lees meer