Word jij onze nieuwe collega?

Header VPS

Werken bij VPS Nederland betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van leegstandbeheerders en -beveiligers. Wij zijn alert, vindingrijk en flexibel. Ons professionele team is voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en stuurt aan op ontwikkelingen in de branche. Wij bieden jou een informele en inspirerende werkomgeving met ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

VPS is een erkend leerbedrijf en mag jong talent opleiden tot Monteur Elektrische Installaties MBO-2 niveau.

Ben jij enthousiast, klantgericht en heb je een commerciële neus? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie (motivatie en CV) naar werken@​vps-​nl.​com.

Monteur Terreinbeveiliging (standplaats Montfoort)
Heb jij een passie voor techniek? Ben jij de techneut die graag de puntjes op de i zet en zorgt voor een probleemloze plaatsing van onze beveiligingssoplossingen en branddetectie- & evacuatiesystemen? Kun jij onder hoge werkdruk het overzicht behouden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou.
Lees meer
Salesmanager Site Security (werkgebied heel NL)
Ben jij een ervaren verkooptalent en heb je affiniteit met de bouwbranche? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar een Salesmanager voor onze Business Unit Site Security. Ben jij de aanvulling op ons team?
Lees meer
Assistent Monteur Terreinbeveiliging (standplaats Montfoort)
Heb jij net jouw MBO opleiding elektrotechniek/elektronica afgerond? En ben je enthousiast, leergierig en beschik je over prima communicatieve vaardigheden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou als Assistent Monteur binnen onze afdeling Terreinbeveiliging.
Lees meer
Controleur vastgoed, regio West-NL (standplaats Den Haag)
Ben jij graag onderweg en kun je goed zelfstandig werken? Draai jij hand niet om voor kleine technische werkzaamheden? En ben je op zoek naar een afwisselende baan in een jong en daadkrachtig bedrijf? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou.
Lees meer
Salesmanager Brandbeveiliging (werkgebied heel NL)
Ben jij een ervaren verkooptalent en heb je affiniteit met de bouwbranche? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar een Salesmanager FireAlert voor onze Business Unit Site Security. Ben jij de aanvulling op ons team?
Lees meer
Technisch medewerker (standplaats Nederweert)
In de functie van Technisch medewerker ben je een belangrijke schakel binnen VPS. Samen met je collega’s van het team Beveiliging & Onderhoud zorg je ervoor dat onze klanten in heel Nederland worden bediend en opdrachten op tijd en adequaat worden uitgevoerd.
Lees meer
Coördinator Vastgoedbeheer (standplaats Deventer & Enschede)
VPS is de trotse leegstandbeheerder van diverse soorten leegstaand vastgoed, woningen en herontwikkelterreinen in Nederland. In de regio NoordOost-Nederland beheren we onder andere de Geertruidentuin in Deventer. Kom jij ons team in Deventer & Enschede versterken?
Lees meer
Coördinator Vastgoedbeheer (standplaats Breda)
We zijn op zoek naar een enthousiaste Coördinator Vastgoedbeheer die het FutureDome project in goede banen kan leiden. Ben jij de aanpakker met een zelfstandige en nauwgezette werkhouding die ons team in Breda komt versterken?
Lees meer