Coördinator Vastgoedbeheer

Standplaats: Koepel District Breda

Dienstverband: 32-40 uur per week
Niveau: Minimaal Mbo werk- en denkniveau

Heb jij 1 tot 3 jaar werkervaring en ben jij op zoek naar leuke startersfunctie in de vastgoedbranche waarin je jezelf verder kan ontwikkelen? Vind jij het leuk om mee te denken over hoe leegstaande gebouwen een tijdelijke, nieuwe invulling kunnen krijgen? Dan ben je bij VPS aan het juiste adres!

✓ Veel vrijheid en lekker op pad in je eigen leaseauto
✓ Er is ruimte om te leren, je hoeft geen expert te zijn
✓ Werken in een team met gezellige collega’s
✓ Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wat ga je doen?

Je start de dag met een kop koffie of thee. In ons kantoor op het terrein van de voormalige gevangenis in Breda bevind je je midden in de bedrijvigheid van alle partijen die via VPS hun werkplek hier gevonden hebben.

Jij bent hier het eerste aanspreekpunt; geregeld lopen er huurders bij je binnen met een vraag of opmerking. Je spendeert je dag met het beantwoorden van de verschillende vragen die je krijgt en het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor nog leegstaande ruimtes op het Koepel District en andere panden in omgeving Breda.

Als Coördinator Vastgoedbeheer voer je ook bezichtigingen uit en begeleidt je het tekenen van huur- en bruikleencontracten. Daarnaast houdt je de administratie nauwkeurig bij. Je rapporteer direct aan de regiomanager over de gang van zaken. Kortom, jij bent de spin in het web in de regio Breda / West-Brabant en onmisbaar voor de organisatie!

Over het Koepel District

Het iconische 19e-eeuwse koepelcomplex in Breda fungeerde tot en met 2014 als penitentiaire inrichting. Sinds december 2016 heeft VPS het beheer van het 33.000 m2 grote terrein overgenomen. Sindsdien wordt er met behoud van historie nieuw leven geblazen in dit karakteristieke Bredase erfgoed, hedendaags ook wel bekend als het Koepel District (voorheen FutureDome).

Wat bieden we jou?

 • Salaris van minimaal € 2.350,- per maand (afhankelijk van werkervaring)
 • Een dienstverband (32-40 uur) bij VPS met uitzicht op een vast contract
 • Een informele werkomgeving en regelmatig een borrel met collega’s
 • Telefoon, leaseauto en laptop van de zaak
 • Uitstekende pensioenvoorziening
 • 25 vakantiedagen
 • Gelegenheid om een bijdrage aan de maatschappij te leveren met VPS Makes a Difference

Wie zoeken wij?

Je werkt binnen de business unit Leegstandbeheer van VPS Nederland. Je krijgt het vertrouwen om jouw werk zelfstandig te doen, terwijl je op alle nodige vlakken wordt bijgestaan door jouw collega’s en de regiomanager. Jij bent gewend te werken met veel vrijheid, hebt een klantgerichte instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast beschik je over:

 • Een gezonde dosis motivatie! We zoeken gedreven, betrouwbare, leuke mensen met een goede werkmentaliteit
 • 1 tot 3 jaar werkervaring
 • Rijbewijs B
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Commerciële drive
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Minimaal Mbo werk- en denkniveau
 • Kennis van programma’s als Word, Excel & Outlook

Je werkt vanuit ons kantoor op het Koepel District in Breda en bent daarom bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Breda.

Is er een match?

Zie jij je wel als collega binnen deze groeiende organisatie? Dan leren wij jou graag kennen! Stuur een e-mail met jouw cv en motivatie naar werken@vps-nl.com t.a.v. Michiel Besamusca o.v.v. Sollicitatie Coördinator Vastgoedbeheer Koepel District. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.  

Heb je een vraag? Neem gerust telefonisch contact op via 088 018 38 00. Wij helpen je graag verder!

Over VPS

Wij zijn specialist in leegstandbeheer, onderhoud en tijdelijke beveiliging. Ons bedrijf bestaat uit drie business units. Vanuit de business unit Leegstandbeheer beheren we leegstaande panden door er mensen tijdelijk te laten wonen of werken. Het team Onderhoud houdt zich bezig met onderhoudsoplossingen: van groen- en technisch onderhoud tot schoonmaak en ontruiming. De business unit Tijdelijke beveiliging is gespecialiseerd in bouwplaats- en objectbeveiliging. Als Coördinator Vastgoedbeheer werk je binnen de business unit Leegstandbeheer.

VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

75+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken