Eenmalige of periodieke controle van uw vastgoed

Leegstaand vastgoed loopt een hoog risico snel te verloederen. Met onze inspectieservice zorgen wij ervoor dat uw locatie eenmalig of periodiek gecontroleerd wordt. Onze gecertificeerde vastgoedinspecteurs beoordelen de algehele staat en veiligheid van het pand. Daarnaast keuren wij de aanwezige brandmeldinstallatie en doen wij, in het geval van woningen, een APK conform NEN 8025. Onze inspecteurs zijn tevens in staat om sloten op non-destructieve wijze te openen. Onze dienstverlening bestaat daarnaast uit het noteren van meterstanden, het op vorstvrij zetten van radiatoren, het controleren van cv-installaties en bekijken of er bijvoorbeeld vernielingen hebben plaatsgevonden.

Neem contact met mij op

Inspectieservice

Behoud de waarde van uw pand

Onze bevindingen noteren wij in ons digitale vastgoedinspectiesysteem. Deze informatie is via ons klantenportaal altijd voor u toegankelijk en inzichtelijk. Werkzaamheden aan of rondom de locatie die naar aanleiding van een inspectieronde uitgevoerd dienen te worden, kunt u door ons of een door u aangewezen partij uit laten voeren. 

Door het laten uitvoeren van inspecties zorgt u ervoor dat de locatie haar waarde behoudt. Door tijdige signalering van schade worden calamiteiten voorkomen. Inspecties en regelmatig onderhoud dragen bij aan de representativiteit van een object of terrein en bevorderen de verkoop- of verhuurbaarheid.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken