Eenmalige of periodieke controle

Leegstaand vastgoed loopt een hoog risico om snel te verloederen. Met onze inspectieservice kunnen we uw locatie eenmalig of periodiek controleren. Onze gecertificeerde vastgoedinspecteurs beoordelen de algehele staat, net als de specifieke veiligheid.

We keuren brandmeldinstallaties en doen in woningen een APK conform de NEN 8025-norm. Onze inspecteurs kunnen sloten zonder schade openen, zodat we overal kunnen komen. En wilt u de meterstanden laten noteren, de radiatoren op een vorstvrije stand laten zetten of de cv-installaties laten checken? We kunnen bovendien controleren of er vernielingen hebben plaatsgevonden, om u op basis van uw wensen van dienst te zijn. 

Neem contact met mij op

Inspectieservice voor vastgoed

Voorkom waardeverlies

Onze bevindingen noteren we in ons vastgoedinspectiesysteem. Die informatie is inzichtelijk via ons klantenportaal, zodat u altijd op de hoogte bent. En moeten er werkzaamheden op of rondom de locatie plaatsvinden naar aanleiding van de inspectieronde? Die kunnen wij meteen voor u uitvoeren.

Met onze inspecties voorkomt u ongemerkt waardeverlies van uw vastgoed. Door schade tijdig te signaleren kunnen we calamiteiten voorkomen. Bovendien dragen de inspecties bij aan de representativiteit en leefbaarheid van uw object of terrein. Dat komt de verkoop- of verhuurbaarheid ten goede. 

We denken graag met u mee

Vragen over onze dienstverlening? Geef het ons aan, dan nemen we snel contact met u op.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken