Keurmerk Leegstandbeheer (KLB)

VPS Nederland is lid van het Keurmerk Leegstandbeheer. Dat betekent dat we werken volgens strikte kwaliteitsnormen en een gedragscode zoals het keurmerk die heeft vastgelegd.

ISO gecertificeerd

We zijn door Bureau Veritas ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dat betekent dat we als organisatie werken volgens de hoge ISO-kwaliteitsnormen. Bovendien evalueren en optimaliseren we doorlopend onze prestaties, om (interne) processen te verbeteren.

Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN)

VPS Nederland is medeoprichter van de Vereniging Leegstandsbeheerders Nederland (VLBN). De vereniging heeft het doel om de professionaliteit in de branche te verbeteren. Bovendien zijn we een belangrijke gesprekspartner voor zowel de politiek als de maatschappij. Onze algemeen directeur, Jeroen van der Poel, is secretaris van de vereniging.

Stichting VGME

VPS Nederland is hoofdsponsor van de Stichting VastgoedManagers-Expert (VGME). Het is een snelgroeiende stichting van professionals die werken aan de ontwikkeling, het beheer en management van vastgoed.

Federatie Veilig Nederland

We zijn lid van de ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland. Dat is de belangenbehartiger voor technische (brand)veiligheid in Nederland.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

75+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken