Actueel aanbod

35 ruimtes
Sorteer op:

Geen passende ruimte gevonden in ons antikraak aanbod?

Stuur dan een blanco aanmelding. Je komt dan in ons bestand te staan. Zodra wij een ruimte beschikbaar krijgen in de plaats waar jij ruimte zoekt en je aan onze selectiecriteria voldoet, nemen wij contact met je op.

ZOEK WERK- OF WOONRUIMTE

Tijdelijk gebruik van ruimtes

Zoek je een betaalbare woonruimte of werkruimte waar je tijdelijk gebruik van kunt maken? VPS beheert leegstaande gebouwen door heel Nederland en voorkomt de negatieve gevolgen van leegstand door middel van antikraak. Wij beheren diverse types vastgoed: van bedrijfshallen, kantoorpanden en woningen tot gevangenissen, ziekenhuizen en kerken. Dat betekent dat wij je betaalbare en vaak aantrekkelijke woon-, atelier- en kantoorruimtes kunnen bieden.

Neem contact met mij op

Werk- of woonruimte vinden

Ben jij flexibel en zoek je tijdelijke werkruimte of woonruimte? Wij helpen jou – als woningzoekende, kunstenaar of ondernemer – graag aan een aantrekkelijke woon- of werkruimte waar je tegen minimale kosten gebruik van kunt maken. Samen met jou zorgen we ervoor dat het pand en de omgeving hun representatieve karakter behouden, terwijl jij de ruimte tijdelijk kunt gebruiken om te wonen of te werken. Een ruimte gebruiken op basis van antikraak vergt van jou flexibiliteit, maar in ruil daarvoor krijg jij een betaalbare en vaak unieke ruimte tot je beschikking.

Voorwaarden antikraak werken of wonen

In ons antikraak aanbod vind je verschillende ruimtes waar je tijdelijk in kunt wonen of werken. Wij stellen echter wel een aantal voorwaarden aan jou als gebruiker. Zo dien je minimaal 18 jaar oud te zijn, ben je flexibel ingesteld, kun je zorgvuldig met de ruimte omgaan en ben je je bewust van het tijdelijke karakter van de huur- of bruikleenovereenkomst.

Je bent flexibel ingesteld

Wij vragen van jou een hoge mate van flexibiliteit. Wij kunnen je meestal niet aangeven voor hoelang een pand beschikbaar is en voor welke termijn je een ruimte tijdelijk kunt huren of gebruiken. Dit is afhankelijk van de wensen en plannen van de eigenaar van het pand. Uiteraard zorgen we ervoor dat we je zo tijdig mogelijk inlichten en doen we in het geval van een opzegging ons best om je een vervangende woon- of werkruimte aan te bieden.

We vragen je om zorgvuldig met de ruimte om te gaan

Antikraak is gericht op het minimaliseren van de negatieve gevolgen van leegstand. Het is dus van belang dat deze panden er representatief uit blijven zien. We vragen van jou om netjes om te gaan met het pand en de woon- of werkruimte.

Je bent je bewust van het tijdelijke karakter van de huur of bruikleen

Een ruimte tijdelijk huren of in bruikleen nemen via VPS betekent dat je je ervan bewust moet zijn dat het een tijdelijke woon- of werkruimte betreft. Het kan voorkomen dat je de ruimte na een korte periode alweer dient te verlaten, bijvoorbeeld omdat de eigenaar van het pand begint met sloop- of renovatiewerkzaamheden of het pand heeft verhuurd aan een vaste huurder. Als een pand bij ons wordt opgezegd door de eigenaar, informeren wij je zo snel mogelijk en doen we ons best om je een vervangende ruimte aan te bieden.

Hoe kom je in aanmerking voor een tijdelijke woon- of werkruimte?

VPS Nederland helpt je graag aan een betaalbare, tijdelijke woon- of werkruimte. Wij stellen echter wel een aantal voorwaarden aan jou als bewoner. Deze voorwaarden vind je in het linkerblok.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan nodigen wij jou van harte uit om je interesse in een woon- of werkruimte aan ons kenbaar te maken. Dit gaat als volgt:

  • Blader door het antikraak aanbod en vind een geschikte woon- of werkruimte.
  • Klik op de button ‘Bekijk ruimte’.
  • Op de pagina van de betreffende ruimte klik je op de button ‘Ik heb interesse’.
  • Vul het interesseformulier in. Graag ontvangen wij naast je persoonlijke gegevens ook jouw motivatie om een woon- of werkruimte via VPS te zoeken.
  • Alles ingevuld? Verstuur het formulier.

Hoe gaat het verder?

Op het moment dat wij het ingevulde formulier ontvangen hebben, je aan onze selectiecriteria voldoet en we je een ruimte kunnen aanbieden, nemen wij contact met je op voor een intakegesprek en een bezichtiging van de woon- of werkruimte. Daarna tekenen we een tijdelijke huurovereenkomst of bruikleenovereenkomst. In de meeste gevallen kun je de ruimte direct betrekken.

Meld je online aan als zoeker

Ben je op zoek naar iets specifieks en kun je dit niet vinden in ons antikraak aanbod? Vul dan een blanco aanmeldformulier in. Zodra wij een ruimte gevonden hebben die voldoet aan jouw wensen, nemen we contact met je op voor een intakegesprek en een bezichtiging.

Compare listings

Vergelijken