JCB Alert Tower

Compacte videobeveiligingstoren

De JCB Alert Tower is een compacte videobeveiligingstoren die door middel van innovatieve cameratechnologie zorgt voor het snel en effectief beveiligen van (bouw-)terreinen en leegstaande panden.

Instapmodel

Deze beveiligingstoren is het instapmodel op het gebied van videobeveiliging en is kleiner dan de JCB Smart Tower. Daarom is het beveiligingsproduct praktisch in gebruik en gemakkelijk te (ver)plaatsen. De JCB Alert Tower is binnen een uur op locatie genstalleerd en inzetbaar als standalone unit of als aanvulling op andere beveiligingssystemen. Bij activatie wordt een video van 10 seconden opgenomen en ter beoordeling verstuurd naar onze meldkamer, waarna - indien nodig - hulpdiensten worden aangestuurd.

Geen infrastructuurvereisten

De basis van de JCB Alert Tower bestaat uit een toren met twee VPS Alert camera's. De mast heeft een basishoogte van 1.70 meter en is uitschuifbaar tot 2.30 meter. De gele, vandalismebestendige behuizing is waterdicht en voorzien van GPRS / 3G radiocommunicatie. Er zijn geen infrastructuurvereisten, waardoor de JCB Alert Tower op nagenoeg elke locatie geïnstalleerd kan worden.

Effectieve beveiliging voor elke locatie

De JCB Alert Tower kan uitgebreid worden met maximaal 22 andere units. Hierbij kunt u denken aan andere JCB Alert Towers, JCB Smart Towers en individuele VPS Alert camera's. Een JCB Alert Tower (al dan niet uitgebreid tot een netwerk) vormt zo een zichtbaar, effectief afschrikmiddel, ongeacht hoe groot de locatie of hoe hoog het gewenste beveiligingsniveau is.

Kenmerken

  • Compacte, degelijke, behuizing
  • Binnen een uur geïnstalleerd
  • Geen infrastrucuurvereisten, geheel draadloos, op elke locatie inzetbaar
  • Werkt op een accu (4 jaar), geen elektriciteit nodig
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Jan-Willem Tellegen

Jan-Willem Tellegen

Bas de Wit

Bas de Wit

René Balai

Erik-Jan Warnars

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de privacyrichtlijnen van VPS Group gelezen en begrepen heb en akkoord ga met de voorwaarden.

Terug