Regiokantoor Rotterdam

Telefoonnummer

088 018 38 44

E-mailadres

west@vps-nl.com

Adres
Delftseplein 36 | unit 2.05 | 3013 AA Rotterdam

Antikraak

Door middel van antikraak beschermen wij uw pand tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Door in uw vastgoed tijdelijke, betaalbare woon- en werkruimtes aan te bieden aan woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars, worden vandalisme, inbraak en kraak tegengegaan. Met antikraak voorkomt u dat uw pand verloedert, terwijl u wacht op bijvoorbeeld de verkoop van uw pand of de goedkeuring van een ontwikkelingstraject. Omdat wij werken met contracten op basis van bruikleen of tijdelijke huur, kunnen wij uw pand binnen 28 dagen weer leeg en opgeruimd opleveren. Meer informatie vindt u op de pagina’s Antikraak en Antikraak aanbod.

Bouwplaatsbeveiliging

VPS biedt beveiligingsoplossingen voor uw bouwplaats of terrein. Deze locaties zijn kwetsbaar voor ongenode gasten, zoals inbrekers en vandalen. Op onze website VPS Beveiliging leest u alles over:

Leegstandbeheer

Met leegstandbeheer geven we uw leegstaande pand een zinvolle, tijdelijke invulling. Door de ruimtes aan te bieden als tijdelijke woon- of werkruimte, voorkomt u dat het pand verloedert en behoudt het vastgoed zijn waarde. Op de pagina Leegstandbeheer vindt u meer informatie over deze dienst.

Objectbeveiliging

Beveilig uw leegstaande pand en minimaliseer de negatieve gevolgen leegstand, zoals inbraak en vandalisme. Met objectbeveiliging zorgt VPS voor tijdelijke of permanente beveiliging, afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we het pand voorzien van een tijdelijk alarmsysteem of installeren we stalen beveiligingspanelen en ‑deuren.

Onderhoud

Uw leegstaande pand en het terrein eromheen kan te maken krijgen met vandalisme of inbraak, maar ook met wildgroei of andere ongemakken. Op de pagina Onderhoud vindt u meer informatie over de diverse onderhoudsdiensten die wij aanbieden. Ons team – dat bestaat uit professionele schoonmakers, monteurs en groenwerkers – zorgt ervoor dat uw pand representatief blijft. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw locatie een opfrisbeurt krijgt wanneer u het wilt verhuren of verkopen.

Compare listings

Vergelijken