Regiokantoor Den Haag

Telefoonnummer
088 018 38 60
E-mailadres
denhaag@vps-nl.com
Adres
Dr. Kuyperstraat 9 | 2514 BA Den Haag

Antikraak

Een kostenefficiënte oplossing voor uw leegstaand vastgoed is antikraak. Deze vorm van tijdelijke ingebruikname brengt diverse voordelen met zich mee. Zo wordt het pand onderhouden door de tijdelijke bewoners of mensen die er hun werkruimte vestigen. Bovendien geldt er een sociale controle, waardoor de kans op inbraak afneemt. Lees meer over de voordelen van Antikraak, zoals het behoud van de representativiteit van het pand.

Kantor Den Haag

Bouwplaatsbeveiliging

Uw leegstaande terrein of bouwplaats beveiligen bij VPS biedt u vele voordelen. Schrik bijvoorbeeld inbrekers, vandalen en krakers af met de installatie van het SmartAlarm+ beveiligingssysteem of de installatie van een mobiele videobeveiligingstoren, de VPS Alert Tower of de VPS Smart Tower. Met de juiste bouwplaatsbeveiliging bespaart u veel kosten en frustratie en loopt uw project geen vertraging op. Op de pagina Bouwplaatsbeveiliging en terreinbeveiliging leest u meer over de innovatieve beveiligingsoplossingen van VPS.

Leegstandbeheer

VPS is gespecialiseerd in het beheren van leegstaand vastgoed. Wij houden uw pand representatief door er op tijdelijke basis woningzoekenden of ondernemers in te laten vestigen. Met flexibele contracten is het pand altijd snel weer leeg en bezemschoon, mocht u er een nieuwe bestemming voor hebben gevonden. In de tussentijd houden de tijdelijke gebruikers het pand netjes en worden inbrekers en vandalen afgeschrikt doordat het pand in gebruik is. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van leegstandbeheer? Lees er alles over op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

Een leegstaand pand wordt vaak beklad met graffiti. Ook komt het regelmatig voor dat er ruiten ingegooid worden of dat er brand wordt gesticht: enorme kostenposten die u graag wilt voorkomen. VPS biedt diverse diensten en producten om uw vastgoedobject optimaal te beveiligen. Zo kunnen wij stalen of polycarbonaat beveiligingspanelen aanbrengen of robuuste beveiligingsdeuren plaatsen. Meer weten? Lees alles over deze kostenefficiënte manier van objectbeveiliging.

Onderhoud

VPS heeft een breed inzetbaar onderhoudsteam om uw leegstaande pand(en) klaar te maken voor verhuur of verkoop. Onze dienstverlening onderhoudt bijvoorbeeld het groen rondom uw pand, plaatst nieuw glas, repareert sloten en lost problemen op het gebied van lekkages of schimmel op. Meer informatie vindt u op de pagina Onderhoud.