Regiokantoor Amsterdam

Telefoonnummer

088 018 38 30

E-mailadres

amsterdam@vps-nl.com

Adres
Surinameplein 27 | 1058 GM Amsterdam

Antikraak

Antikraak is een tijdelijke oplossing om de negatieve gevolgen van leegstand te voorkomen. In de periode dat het pand in afwachting is van bijvoorbeeld verkoop, verhuur, sloop of renovatie, kan de waarde van het pand verminderen door verval, vandalisme of kraak. VPS zorgt voor tijdelijk gebruik in uw pand. De ruimtes worden tijdelijk in gebruik genomen door bewoners (veelal studenten of starters), ondernemers of kunstenaars. Deze doelgroepen maken vaak graag gebruik van een tijdelijke woning, een tijdelijk kantoor of werkplaats tegen minimale kosten. Tijdens de antikraakperiode wordt het gebouw netjes gehouden door de tijdelijke gebruikers, waardoor het zijn representativiteit behoudt. Meer weten? Lees er alles over op de pagina Antikraak Amsterdam.

Bouwplaatsbeveiliging

Veel bouwplaatsen zijn niet goed beveiligd, waardoor aannemers opgezadeld worden met hoge kosten door toedoen van vandalen of inbrekers. Om de kwetsbaarheid van uw bouwterrein te verminderen, biedt VPS diverse beveiligingsoplossingen. De VPS Smart Tower is een mobiele CCTV videobeveiligingstoren die betrouwbare registraties uitvoert van het terrein. Andere beveiligingsmogelijkheden zijn de VPS Alert Tower, het SmartAlarm+ en het innovatie brandbeveiligings- en evacuatiesysteem VPS FireAlert. Op onze website VPS Beveiliging vindt u meer informatie over Bouwplaatsbeveiliging.

Leegstandbeheer

VPS biedt flexibele oplossingen voor uw leegstaande pand in de vorm van antikraak. Door woon- en werkruimte te creëren blijft het pand in gebruik. Het voordeel van een antikraakoplossing is dat het pand onderhouden wordt, een representatieve uitstraling behouden blijft en inbrekers en krakers buiten de deur gehouden worden. Kortom: antikraak zorgt ervoor dat het pand zijn representativiteit en waarde behoudt. Op de pagina Leegstandbeheer leest u hier meer over.

Objectbeveiliging

Met diverse beveiligingsoplossingen kan VPS uw pand effectief beschermen tegen indringers. Dit kan bijvoorbeeld door stalen beveiligingsdeuren en –panelen te plaatsen, zodat het pand niet toegankelijk is voor niet-legitieme bezoekers. De mogelijkheden op het gebied van beveiliging van uw pand leest u op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Als u over leegstaande panden beschikt, is de kans groot dat u te maken krijgt met zaken als diefstal, brandstichting, inbraak, lekkages, graffiti en kraak. Deze schadeposten zijn vervelend: ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw pand niet of moeilijk verhuurd of verkocht wordt. VPS biedt diverse onderhoudsdiensten om uw leegstaande pand op professionele wijze verkoop- of verhuurklaar te maken. De verschillende diensten zijn beschreven op de pagina Onderhoud.

Compare listings

Vergelijken