Hoofdkantoor Den Haag

Telefoonnummer

088 018 38 00

E-mailadres

info@vps-nl.com

Adres
Dr. Kuyperstraat 9 | 2514 BA Den Haag
Postbus 95358 | 2509 CJ Den Haag

Antikraak

VPS voorkomt met antikraak dat uw leegstaande pand verloedert of doelwit wordt van vandalisme, inbraak en kraak. Het leegstaande pand wordt tijdelijk aangeboden als woon- of werkruimte voor woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars die tijdens het tijdelijk gebruik netjes omgaan met het pand. Uw pand verloedert niet terwijl u wacht op bijvoorbeeld verkoop, verhuur of goedkeuring van een ontwikkelingstraject. De flexibele contracten op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur stellen ons in staat om het pand in de meeste gevallen binnen 14 of 28 dagen weer geheel leeg en opgeruimd aan u op te leveren. Lees hier meer over antikraak.

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak doelwit van vandalisme en diefstal. Om ongenode gasten van uw terrein te weren, biedt VPS diverse beveiligingsoplossingen. Op onze website VPS Beveiliging leest u alles over:

Leegstandbeheer

Uw leegstaande pand is waardevol. Om de negatieve gevolgen van leegstand te voorkomen, zorgt VPS voor tijdelijke invulling van de ruimte. Door het pand te laten gebruiken door bewoners, ondernemers of kunstenaars op basis van antikraak worden zaken als molest, diefstal, kraak en inbraak tegengegaan, blijft het pand representatief en behoudt het zijn waarde. Lees alles over deze dienst op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

VPS biedt diverse diensten aan die uw pand representatief houden en inbraak en molest tegengaan. Zo beveiligen we uw pand met beveiligingspanelen en ‑deuren. Het is zelfs mogelijk om een stalen deur te plaatsen die u met een bluetoothverbinding kunt openen. Meer informatie over deze vorm van beveiliging vindt u op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Wij bieden verschillende onderhoudsdiensten aan om uw leegstaande pand representatief te houden of verhuur- of verkoopklaar te maken. Ons team van professionele schoonmakers, slotenmakers, groenwerkers, loodgieters en glazenzetters houden uw pand in perfecte staat. Op de pagina Onderhoud leest u meer over onze verschillende onderhoudsdiensten.

Compare listings

Vergelijken