Camerabeveiliging bij leegstaand vastgoed

  • 5 maanden geleden
  • Blogs

Werkt u aan de herstructurering of herontwikkeling van een woonwijk of bezit u leegstaand vastgoed? Vanuit VPS Leegstandbeheer voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand, bijvoorbeeld door representatieve bewoners tijdelijk gebruik te laten maken van woningen en kantoren die op de lijst voor sloop staan.

Als aanvulling op het plaatsen van bewoners en ondernemers of als alternatief hiervoor is camerabeveiliging een ideale oplossing om het leegstaand vastgoed te beschermen tegen bijvoorbeeld inbrekers of andere onbevoegden. Zeker als het pand of een deel van een wijk voor slechts korte duur leegstaat of zich in de laatste fase van een herstructureringstraject bevindt, is camerabeveiliging zeer aan te raden. Welke uitdaging u ook ervaart, VPS Beveiliging is uw specialist in camerabeveiliging voor leegstaand vastgoed en helpen u graag op weg.

Camerabeveiliging voor een woonwijk in herontwikkeling

Zoekt u naar camerabeveiliging voor een woonwijk in herontwikkeling? Het is in allerlei situaties heel waardevol om de buurt met professionele camera’s in de gaten te kunnen houden. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat tijdelijke leegstand, vlak voor de sloopdatum, tot problemen leidt? Of gaat het om specifieke delen van de wijk die (nog) niet bewoond zijn? In die gevallen helpt de aanwezigheid van camerabewaking de wijk veilig te houden en diefstal en vandalisme te voorkomen door goed in beeld te brengen wat er plaatsvindt. Bovendien heeft de aanwezigheid van beveiligingscamera’s een afschrikwekkend effect op kwaadwillende personen. Camerabeveiliging is mogelijk gedurende de dag en de nacht, en zelfs in combinatie met andere beveiligingssystemen.

Onze camerasystemen zijn geschikt voor alle verschillende fases binnen dergelijke projecten. Dus wilt u voorkomen dat anderen de nieuwe bewoners voor zijn? Of wilt u ervoor zorgen dat er geen problemen ontstaan voor of tijdens de sloop- en renovatiewerkzaamheden? We kijken graag samen met u naar een camerabeveiligingsoplossing voor de uitdaging die u ervaart.

Herstructurering en herontwikkeling

De herstructurering en herontwikkeling van woonwijken en andere gebieden verloopt in verschillende fases. Afhankelijk van de specifieke situatie denken we graag met u mee over het type beveiliging dat op dat moment het meest belangrijk is. Dus zoekt u naar specifieke camerabeveiliging van bepaalde panden, straten of complete gebieden? Of zoekt u juist naar (tijdelijke) bewoners, zodat ook de leefbaarheid in de wijk in stand wordt gehouden? In de beide gevallen hebben we de expertise, de materialen en de ervaring in huis die u zoekt.

Leegstaand vastgoed

Bezit u momenteel leegstaand vastgoed? VPS Nederland maakt werk van leegstand. Wij helpen u om tijdelijke bewoners of ondernemers te plaatsen, zodat uw vastgoed beschermd blijft tegen onbevoegden en goed onderhouden blijft door de tijdelijke gebruikers. Als aanvulling op het plaatsen van tijdelijke bewoners en ondernemers, kunnen wij u tevens helpen aan een adviesplan voor camerabeveiliging. Zo bent u ten alle tijden verzekerd dat uw vastgoed beschermd is.

VPS: uw specialist in leegstandbeheer en camerabeveiliging

Zoekt u naar camerabeveiliging voor herstructureringsprojecten, gebiedsontwikkeling of leegstaand vastgoed om welke reden dan ook? Wij helpen u te zorgen voor een veilige en leefbare omgeving met behulp van de inzet van onze beveiligingsproducten. Onze nieuwste modulaire beveiligingsoplossing, de VPS Safer POD S1®, is hier uitermate geschikt voor. De VPS Safer POD S1® is een kleine beveiligingskast die snelle en doeltreffende beveiliging garandeert. Omdat er op locatie geen stroomvoorziening of internetverbinding nodig is, is het systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor detectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan, wij helpen u graag verder.

Compare listings

Vergelijken