Regiokantoor Utrecht

Telefoonnummer

088 018 38 50

E-mailadres

utrecht@vps-nl.com

Adres

Newday Offices | Atoomweg 50 | 3542 AB Utrecht

Antikraak

Antikraak is een effectieve oplossing om uw leegstaande pand een nieuwe, tijdelijke bestemming te geven. Het grote voordeel van antikraak is dat de tijdelijke gebruikers een oogje in het zeil houden en het pand representatief houden. Door tijdelijke bewoning of tijdelijk gebruik door ondernemers of kunstenaars behoudt uw pand zijn waarde en worden inbrekers en vandalen afgeschrikt. Meer weten? Lees hier alles over de mogelijkheden op het gebied van antikraak.

Bouwplaatsbeveiliging

Met de beveiligingsoplossingen van VPS zorgt u voor een effectieve manier om uw bouwplaats of braakliggende terrein te beschermen tegen inbrekers, vandalen en krakers. Wij kunnen bijvoorbeeld een mobiele beveiligingstoren plaatsen of een van onze innovatieve beveiligingssystemen installeren. Op onze website VPS Beveiliging leest u alles over:

Leegstandbeheer

Leegstaande panden kunnen gedurende de periode van leegstand in waarde verminderen. Dit kan komen door verloedering, inbraak, molest of kraak. Met leegstandbeheer van VPS gaat u onnodige kosten tegen. Door middel van antikraak geven wij uw leegstaande vastgoed een nieuwe, tijdelijk bestemming waardoor uw pand zijn representativiteit en waarde behoudt.

Objectbeveiliging

U wilt uw leegstaande pand zo goed mogelijk beveiligen om schade door molest of inbraak te voorkomen. Met onder andere stalen en polycarbonaat beveiligingspanelen zorgt VPS ervoor dat ongenode gasten het pand niet kunnen betreden via ramen, deuren en andere openingen zoals brievenbussen. Lees meer over deze en andere beveiligingsmogelijkheden op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Met onze onderhoudsdiensten zorgen wij ervoor dat uw leegstaande pand goed onderhouden wordt. Zo bieden wij bijvoorbeeld groenonderhoud, reparatiewerkzaamheden en schoonmaakdiensten aan waarmee we snel en kostenefficiënt uw leegstaande pand verkoop- en verhuurklaar kunnen maken. Op de pagina Onderhoud vindt u hierover meer informatie.

Compare listings

Vergelijken