Antikraak Utrecht, ideale leegstandoplossing

Panden die leegstaan hebben niet alleen een trieste uitstraling, ze trekken ook onheil aan. Zelfs in een mooie stad als Utrecht. Met het antikraak aanbod in Utrecht van VPS, wordt in leegstaande gebouwen nieuw leven geblazen door deze als tijdelijk woon- of werkruimte aan te bieden. Een ideale oplossing.

Bekijk ons laatste aanbod in Utrecht

Antikraak aanbod Utrecht

De Domstad is in trek. Niet alleen bij studenten, maar juist ook (jonge) professionals willen wonen en werken in deze dynamische omgeving. In de praktijk blijkt het vaak moeilijk te zijn om een geschikte en betaalbare ruimte te vinden. VPS heeft zeer regelmatig antikraak aanbod in Utrecht en kan dus vaak uitkomst bieden. 

Betaalbaar antikraak wonen Utrecht

Tegen zeer redelijke prijzen kun je in Utrecht je intrek nemen in een antikraakwoning. Als je ouder bent dan 18 en flexibel bent in waar je in Utrecht woont, dan is antikraak een uitstekende oplossing. De antikraak woningen voldoen aan de wooneisen en zijn dus prima geschikt. Het enige puntje is dat je er slechts tijdelijk kunt blijven. Maar dat weet je van tevoren als je antikraak woont. Toch hoef je niet bang te zijn dat je zomaar op straat wordt gezet. We hanteren minimaal een opzegtermijn van vier weken én we zullen proberen om je een andere woning aan te bieden.

Antikraak Utrecht studenten

Veel studenten in Utrecht hebben moeite met het vinden van een kamer of woonoplossing. Het komt regelmatig voor dat zij min of meer gedwongen worden om concessies te doen met betrekking tot hun wooncomfort, simpelweg omdat er geen betaalbaar aanbod is. Jammer, want dan hebben zij vast niet gedacht aan een antikraak woning. 

Voor een maandelijks bedrag dat vaak gelijk staat aan de prijs van een kamertje (of soms zelfs lager is), heb je met een antikraakoplossing een volwaardige woning. Uiteraard een tijdelijke oplossing, maar als het niet de bedoeling is om een nestje op te bouwen en je wilt gewoon ergens kunnen leven, waarom dan niet in een antikraak studentenwoning?

Flexibel wonen, werken of studeren in de Domstad? Antikraak Utrecht via VPS biedt ideale mogelijkheden!

Bereikbaarheid

Utrecht is een van de steden in het midden van Nederland met een zeer goede verbindingen met andere provincies. Met het vernieuwde Utrecht Centraal Station is het zelfs nog prettiger om met de trein te reizen maar ook met de A2, A12, A27 en A28 rondom Utrecht is de bereikbaarheid met de auto groot en de vele parkeermogelijkheden kan jij je auto makkelijk kwijt. 

Met de auto

  • Utrecht naar Amsterdam 50 km
  • Utrecht naar Rotterdam 63 km
  • Utrecht naar Amersfoort 25 km
  • Utrecht naar Den Bosch 55 km

Met de trein

  • Utrecht naar Amsterdam 20 – 30 min
  • Utrecht naar Rotterdam 40 min 
  • Utrecht naar Amersfoort 12 min
  • Utrecht naar Den Bosch 30 min

Artikelen

Compare listings

Vergelijken