Effectief, representatief en creatief leegstandbeheer

Van leegstaande kantoorgebouwen tot gevangenissen, van voormalige schoolgebouwen tot militaire kazernes en van woonwijken tot bouwterreinen. VPS biedt flexibele, effectieve en representatieve oplossingen op het gebied van antikraak, leegstandbeheer en beveiliging, die recht doen aan het pand of het terrein. U vindt hier een greep uit onze projecten.

Een greep uit onze projecten

Het Schieblock – Rotterdam

Het Schieblock is een levendig ​‘stadslabaratorium’ waar creatieve ondernemers van uiteenlopende disciplines gehuisvest zijn. Eigenaar van de locatie, gemeente Rotterdam, heeft VPS ingeschakeld voor de verhuur van de ruimtes in het Schieblock en de beveiliging van het pand en het bijbehorende terrein.

FutureDome – Breda

De tijdelijke invulling van de koepelgevangenis in Breda is een initiatief van VPS en het Rijksvastgoedbedrijf, in samenspraak met Gemeente Breda. Het terrein is omgedoopt tot FutureDome en staat voor een dynamische community van ondernemers, kunstenaars en maatschappelijke initiatieven die een bijdrage levert aan de toekomst van de stad.

Fort Isabella – Vught

Fort Isabella is een voormalig kazerneterrein met een rijk verleden. Er is een tijdelijke invulling gerealiseerd met bewoners, ondernemers, kunstenaars en horeca om zo de negatieve gevolgen van leegstand te voorkomen, de bouwkundige staat van de gebouwen te beschermen en een open ontmoetingsplek te creëren. Een sprekend voorbeeld van leegstandbeheer als brug naar de toekomst.

Wij denken graag met u mee!

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak of advies op maat.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken