Uw pand tijdelijk in gebruik door representatieve bewoners of bedrijven

Tijdelijke oplossing om uw vastgoed te beschermen

Van kantoorgebouwen tot bedrijfshallen, van kerken tot kastelen en van woonwijken tot herontwikkelgebieden: VPS Nederland levert flexibele en representatieve invullingen die helpen uw vastgoed of pand te beschermen. Er bestaat geen standaardaanpak, geen twee projecten zijn immers identiek. Soms spelen maatschappelijke belangen een grote rol en een andere keer vormen financiële aspecten hoofdzaak. Hoe groot of hoe klein uw locatie ook is, wij zorgen voor de best passende tijdelijke oplossing voor uw vastgoed.

Bedrijfsmatig onroerend goed beschermen

Is uw kantoor- of bedrijfslocatie goed geschikt voor tijdelijk gebruik door ondernemers, kunstenaars of bewoners? Dan selecteren wij geschikte mensen met wie wij een passende overeenkomst sluiten. Deze tijdelijke gebruikers van uw vastgoed zorgen voor levendigheid in het pand en een representatieve uitstraling, houden een oogje in het zeil en beschermen uw locatie tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Zodra u een nieuwe bestemming voor de locatie heeft gevonden beëindigen wij de overeenkomst met de tijdelijke gebruikers. Het pand is dan na 28 dagen weer beschikbaar: leeg, ontruimd en bezemschoon.

Herstructureringswijken

Levendigheid, veiligheid, betrokkenheid: tijdens een herstructureringsproces vormen deze zaken een eerste voorwaarde voor een leefbare wijk. VPS Nederland heeft een ruime ervaring in de begeleiding van herstructureringstrajecten en kan u op verschillende manieren ondersteunen, afhankelijk van het project en uw doelstellingen. We organiseren verschillende activiteiten die de bewonersparticipatie vergroten. U kunt denken aan buurtbarbecues, ‘houd-de-wijk-schoon’-middagen of feestelijkheden rond de kerstdagen. 

Overheidsvastgoed beschermen

Als overheidsinstelling beschikt u over vaak bijzondere vastgoedlocaties. Voormalige gevangenissen, schoolgebouwen of rijksmonumenten: u wilt ze bewaren voor de toekomst. Heeft u er nog geen goede, blijvende bestemming voor gevonden? VPS helpt het vastgoed de waarde te laten behouden, terwijl de omgeving leefbaar, schoon en veilig blijft. Daarnaast bieden wij u een optimale flexibiliteit: zodra u een nieuwe bestemming voor de locatie heeft gevonden en wij het contract met de tijdelijke gebruikers beëindigd hebben is de locatie na vier weken weer beschikbaar: leeg, ontruimd en bezemschoon.

Ontwikkellocaties

Heeft u plannen voor klein- of grootschalige gebiedsontwikkeling of stedelijke vernieuwing? Voor verschillende projectontwikkelaars verzorgen wij het leegstandbeheer of de antikraak van ontwikkellocaties. Onze dienstverlening biedt de flexibiliteit die u nodig heeft, terwijl u tegelijkertijd rente-, beheer- en eventuele verbouwingskosten kunt afdekken. Daarnaast minimaliseren we leegstandrisico’s, zetten we het gebied op de kaart in de opmaat naar herontwikkeling en houden we de bouwkundige staat van bestaande gebouwen in stand. 

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Luca Corazza

Luca Corazza

Debbie Baak

Debbie Baak

Floris Komor

Floris Komor

Terug