Regiokantoor Montfoort

Telefoonnummer

088 018 38 00

E-mailadres

beveiliging@vps-nl.com

Adres
Mosterdmolenweg 5c | 3417 XM Montfoort

Antikraak

VPS beheert leegstaande panden in heel Nederland. We bieden de panden als tijdelijke woon- of werkruimte aan bij woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars. Vooral onder startende ondernemers en studenten zijn antikraakpanden populair, omdat het een betaalbaar alternatief is voor dure appartementen of kantoren. Voor u als eigenaar zorgt deze vorm van tijdelijke huisvesting ervoor dat vandalisme en kraak voorkomen wordt. Dankzij de bruikleencontracten die wij met de tijdelijke gebruikers sluiten, kunnen wij uw pand na 14 of 28 dagen weer leeg en opgeruimd aan u opleveren. Kijk voor meer informatie op onze antikraak-pagina.

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen en afgelegen terreinen zijn plekken waar inbrekers en vandalen graag komen. VPS Nederland beveiligt uw (bouw-)terrein op een kostenefficiënte manier, zodat ongewenste bezoekers geen schade kunnen aanrichten.

Bekijk de voordelen van onze bouwplaatsbeveiligingsoplossingen op de website VPS Beveiliging.

Leegstandbeheer

Bent u in het bezit van een leegstaand pand? Een leegstaand pand wordt minder waard en de kans op vandalisme is groot. VPS Nederland biedt een goede oplossing voor leegstaande panden. We geven het pand een zinvolle invulling door de ruimtes aan te bieden als tijdelijke woon- en werkruimtes. Lees hier meer over op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

Leegstand brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom voor een goede beveiliging van uw leegstaande pand. VPS Nederland biedt objectbeveiliging aan en levert maatwerk op dit gebied. Daardoor hoeft u niet bang te zijn voor vandalisme, diefstal of inbraak. We beveiligen uw pand door middel van bijvoorbeeld camerabeveiliging.

Onderhoud

Voorkom dat uw leegstaande pand verloedert en schakel de hulp van VPS in voor onderhoud in iedere fase van leegstand. Wij werken met een professioneel onderhoudsteam dat gespecialiseerd is in:

Compare listings

Vergelijken