Regiokantoor Montfoort

Telefoonnummer
088 018 38 00
E-mailadres
info@vps-nl.com
Adres
Mosterdmolenweg 5c | 3417 XM Montfoort

Antikraak

VPS beheert leegstaande panden in heel Nederland. We bieden de panden als tijdelijke woon- of werkruimte aan bij woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars. Vooral onder startende ondernemers en studenten zijn antikraakpanden populair, omdat het een betaalbaar alternatief is voor dure appartementen of kantoren. Voor u als eigenaar zorgt deze vorm van tijdelijke huisvesting ervoor dat vandalisme en kraak voorkomen wordt. 

Dankzij de bruikleencontracten die wij met de tijdelijke gebruikers sluiten, kunnen wij uw pand na 14 tot 28 dagen weer leeg en opgeruimd aan u opleveren. Kijk voor meer informatie op onze antikraak-pagina.

Kantoor Montfoort

Bouwplaatsbeveiliging van VPS

Bouwplaatsen en afgelegen terreinen zijn plekken waar inbrekers en vandalen graag komen. VPS Nederland beveiligt uw (bouw-)terrein op een kostenefficiënte manier, zodat ongewenste bezoekers geen schade kunnen aanrichten. 

Wij bieden diverse innovatieve beveiligingssystemen die we inzetten om uw terrein efficiënt te beveiligen:

Meer informatie vindt u op de pagina bouwplaatsbeveiliging.

Leegstaande panden

Bent u in het bezit van een leegstaand pand? Een leegstaand pand wordt minder waard en de kans op vandalisme is groot. VPS Nederland biedt een goede oplossing voor leegstaande panden. We geven het pand een zinvolle invulling door de ruimtes aan te bieden als tijdelijke woon- en werkruimtes. Lees hier meer over op de pagina Leegstandbeheer.

Beveiliging

Leegstand brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom voor een goede beveiliging van uw leegstaande pand. VPS Nederland biedt objectbeveiligingaan en levert maatwerk op dit gebied. Daardoor hoeft u niet bang te zijn voor vandalisme, diefstal of inbraak. We beveiligen uw pand door bijvoorbeeld onze VPS SmartDoor te plaatsen, een stalen deur die op afstand geopend kan worden.

Onderhoud

Een leegstand pand wordt, naarmate de tijd verstrijkt, steeds minder waard. Veel leegstaande panden krijgen te maken met zaken als diefstal, inbraak of brandstichting. Om uw pand in goede conditie te houden, bieden we verschillende onderhoudsdiensten aan. Wij maken uw pand in korte tijd verhuur- of verkoopklaar. Zo zorgt ons team voor:

  • Groenonderhoud
  • Loodgieterswerk
  • Slotenreparatie
  • Schoonmaak
  • Glasreparatie

Bekijk de pagina Onderhoud voor meer informatie over de mogelijkheden.