Projectkantoor Eindhoven

Telefoonnummer
088 018 38 01
E-mailadres
eindhoven@vps-nl.com
Adres
Heezerweg 347, 5643 KG Eindhoven, Nederland
Projectkantoor Eindhoven

Antikraak

Heeft u een leegstaand pand in de regio Eindhoven? VPS verzorgt beveiligingsmaatregelen in de vorm van tijdelijke huisvesting. Met behulp van antikraak beschermen we uw pand tegen de negatieve consequenties van leegstand, zoals inbraak en vandalisme. Antikraak is vaak een ideale oplossing voor studenten en starters die een tijdelijke woonruimte zoeken en ondernemers en kunstenaars die een werkruimte nodig hebben. Voor deze doelgroep kan antikraak een prima tussenoplossing zijn. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de pagina’s Antikraak, Antikraak aanbod en Antikraak Eindhoven

Bouwplaats- of terreinbeveiliging

Een bouwplaats of terrein is kwetsbaar. Diefstal en vandalisme komt er veel voor. VPS biedt oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging. Met behulp van videobeveiligingstorens, CCTV-bewaking, brandbeveiligings‑, evacuatie- en draadloze alarmsystemen kunt u uw bouwplaats of terrein beveiligen. Hieronder vindt u een overzicht van onze systemen.

Leegstandbeheer

Een leegstaand pand is uitermate gevoelig voor verloedering, kraak en vandalisme. Om dit tegen te gaan, biedt leegstandbeheer een goede oplossing. Leegstandbeheer of antikraak heeft veel voordelen. Ten eerste zorgt het voor een representatieve uitstraling van pand. Daarnaast behoudt uw pand zijn waarde. Tot slot is tijdelijke ingebruikname van uw pand gunstig voor de verhuur- of verkoopbaarheid van uw pand. Voor meer informatie kunt u de pagina Leegstandbeheerbekijken.

Onderhoud

VPS verzorgt uitstekende onderhoudsoplossingen voor uw leegstaande pand. We verzorgen het onderhoud voor zowel langdurig leegstaande panden als voor panden die maar een korte periode leegstaan. We bieden de volgende services: