Antikraak Eindhoven

Betaalbare antikraak woon- en werkruimte in Eindhoven

VPS Nederland heeft verschillende leegstaande panden in regio Eindhoven in beheer. Wij geven dit leegstaand vastgoed een zinvolle invulling door er op tijdelijke basis bewoners, ondernemers of kunstenaars te huisvesten. Een win-win situatie: het gebouw wordt beschermd tegen de negatieve gevolgen van leegstand (zoals kraak, inbraak en verloedering) en de bewoner of ondernemer maakt gebruik van een unieke en betaalbare woon- of werkruimte. 

Bekijk ons laatste aanbod in Eindhoven

Antikraak werkruimte in Eindhoven

Van startups tot gevestigde partijen en van profit tot non-profit organisaties: de antikraak oplossingen van VPS bieden flexibele en enthousiaste ondernemers en kunstenaars de ruimte. Ruimte die tijdelijk gebruikt kan worden als kantoor, atelier, fotostudio, galerie, yogastudio, coachingsruimte of werkplaats.

In Eindhoven werken we onder de noemer ​‘Eindhoven inspireert & faciliteert’ samen met de gemeente. Wij geven het leegstaand vastgoed van de gemeente Eindhoven een tijdelijke invulling door er ondernemers te plaatsen die passen binnen de thema’s Techniek, Design of Kennis. 

Antikraak woonruimte in Eindhoven

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland en de grootste stad in de provincie Noord-Brabant. Grote bedrijven als Philips en DAF hebben zich in het verleden in Eindhoven gevestigd en hebben nog steeds een sterke binding met de stad. Met vele technologisch hoogstaande bedrijven, Hogescholen en een Technische Universiteit is Eindhoven een echte kennis- en studentenstad. De vraag naar betaalbare woonruimte in Eindhoven is groot. Zo vroegen designstudenten in oktober 2018 aandacht voor het tekort aan woonruimte in Eindhoven. Voor studenten of starters op de woningmarkt kan een antikraak woning een prima oplossing zijn. Je komt in aanmerking voor een antikraak woonruimte via VPS als je flexibel bent en netjes met de woning omgaat. Je beseft dat je op het pand van iemand anders past, en we meestal niet precies kunnen aangeven voor hoe lang de woning beschikbaar is.Bekijk ons laatste aanbod in Eindhoven

VPS in Eindhoven

Het kantoor van VPS in Eindhoven ligt in stadsdeel Stratum aan de Heezerweg 347. In dit gebouw was vroeger basisschool de Zevensprong gehuisvest. Nu maakt VPS, samen met tientallen creatieve ondernemers, gebruik van een werkplek op deze bijzondere locatie. Ons kantoor ligt nabij het Sint Bonifaciuspark en op steenworp afstand van winkelcentrum Boulevard Zuid. In Eindhoven beheren wij panden in het Centrum, Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel-Noord en Woensel-Zuid.

Ben jij geïnteresseerd in een antikraak woon- of werkruimte in Eindhoven? Bekijk het actuele aanbod van VPS: www​.vps​-nl​.com/​a​anbod

Bereikbaarheid

Eindhoven heeft veel verschillende uitvalswegen richting andere delen van Nederland ligt dichtbij de Belgische grens. Met de verschillende A‑wegen zoals de A2, A50, A58 en A67 is Eindhoven zeer goed bereikbaar. Daarnaast heeft de stad een eigen vliegveld en rijden de NS intercity’s en stoptreinen af en aan. 

  • Met de auto / Per auto
  • Eindhoven naar Tilburg 35 km 
  • Eindhoven naar Den Bosch 37 km
  • Eindhoven naar Venlo 58 km
  • Eindhoven naar Maastricht 90 km
  • Met de trein / Per trein
  • Eindhoven naar Tilburg 20 – 30 min. met de trein
  • Eindhoven naar Den Bosch 20 min. met de trein
  • Eindhoven naar Venlo 40 – 60 min. met de trein
  • Eindhoven naar Maastricht 60 – 70 min. met de trein

Compare listings

Vergelijken