Regiokantoor Den Bosch

Telefoonnummer

088 018 38 70

E-mailadres

denbosch@vps-nl.com

Adres
Groot Ziekengasthuisterrein | Burg. Loeffplein 70d | 5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Antikraak

Heeft u een leegstaand pand en wacht u op verkoop, verhuur, sloop of verbouwing? Antikraak is een effec­tieve oploss­ing om uw leegstaande pand een nieuwe, tijdelijke bestem­ming te geven en deze te beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Het grote voordeel van antikraak is dat de tijdelijke gebruik­ers, zoals studenten of woningzoekenden, een oog­je in het zeil houden en voorkomen dat het pand verloedert. Wij regelen alles voor u op het gebied van antikraak en kunnen het pand binnen 28 dagen weer volledig leeg en opgeruimd aan u opleveren.

Bouwplaatsbeveiliging

VPS beveiligt uw bouwplaats of braakliggend terrein en voorkomt dat deze het doelwit worden van vandalen en inbrekers. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, zoals de VPS Smart Tower. Dit is een mobiele videobeveiligingstoren waarmee u het terrein in de gaten kunt houden. Ook is er de mogelijkheid om een draadloos alarmsysteem te laten installeren, zoals het SmartAlarm+.

Leegstandbeheer

VPS biedt verschillende tijdelijke oplossingen voor leegstaande panden. Zo voorkomen we dat een pand waarde verliest door verloedering, inbraak, lekkage of kraak. We laten het pand bijvoorbeeld bewonen door tijdelijke gebruikers die het pand op basis van antikraak als woon- of werkruimte gebruiken. Zij beschermen het pand en onderhouden deze, waardoor het zijn representativiteit behoudt. Meer informatie vindt u op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

We bieden verschillende beveiligingsoplossingen waarmee we uw leegstaande pand beschermen tegen onder andere diefstal, vandalisme en brandstichting. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van stalen beveiligingsdeuren en ‑panelen die indringers buitenhouden. Kijk voor al onze beveiligingsmethoden op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Leegstaande panden zijn vaak het doelwit van vandalisme, brandstichting en krakers. Ook andere zaken, zoals lekkage, kunnen veel schade veroorzaken aan een leegstaand pand. Hierdoor wordt het moeilijker te verkopen of verhuren. VPS helpt u voorkomen dat uw pand verloedert en biedt onderhoudsdiensten voor panden in iedere fase van leegstand. Wij werken met een professioneel onderhoudsteam dat onder andere gespecialiseerd is in groenonderhoud, loodgieterswerk, glasreparatie en slotenreparatie. U kunt ook bij ons terecht voor de ontruiming en schoonmaak van leegstaande panden.

Compare listings

Vergelijken