Regiokantoor Enschede

Telefoonnummer

088 018 38 80

E-mailadres

enschede@vps-nl.com

Adres
Wethouder Beversstraat 185 | 7543 BK Enschede

Antikraak

Bent u in afwachting van verkoop, sloop, verhuur of renovatie van uw leegstaande pand? VPS biedt u met antikraak de mogelijkheid om het pand te beschermen tegen krakers, inbrekers en vandalen. Door tijdelijke bewoning of tijdelijk gebruik door ondernemers of kunstenaars worden leegstandrisico’s tot een minimum beperkt en blijft de waarde van het pand behouden. Meer weten? Lees alle informatie op de pagina Antikraak.

Bouwplaatsbeveiliging

Leegstaande terreinen en bouwplaatsen zijn regelmatig doelwit van vandalisme en inbrekers. VPS biedt diverse innovatieve oplossingen om deze risico’s te beperken. Beveilig het terrein bijvoorbeeld met een VPS Smart Tower – een mobiele CCTV videobeveiligingstoren – of laat het SmartAlarm + systeem installeren. Meer informatie vindt u op onze website VPS Beveiliging.

Leegstandbeheer

VPS biedt u met antikraak een oplossing voor uw leegstaande pand en geeft mensen de gelegenheid om betaalbare woon- of werkruimte te betrekken. Leegstandbeheer van VPS voorkomt negatieve gevolgen van leegstand, levert een positieve bijdrage aan het imago van de locatie en zorgt voor waardebehoud.

Objectbeveiliging

Als u op zoek bent naar een tijdelijke manier om uw leegstaande pand te beveiligen, dan biedt VPS met objectbeveiliging een kostenefficiënte oplossing. Met stalen beveiligingspanelen en ‑deuren houdt u indringers buiten, zodat zij geen schade aan kunnen richten. Meer weten over deze tijdelijke vorm van beveiliging? Wij vertellen u graag meer op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Leegstaande panden zijn regelmatig doelwit van vandalen, inbrekers en krakers. Bovendien zorgen bijvoorbeeld ingegooide ruiten, kapotte leidingen en verwilderd groen voor algehele verloedering van uw pand. Met de onderhoudsdiensten van VPS bent u geheel ontzorgd: wij verwijderen graffiti, repareren ruiten, plaatsen nieuwe sloten en zorgen desgewenst voor een algehele ontruiming. Op de pagina Onderhoud vindt u hierover meer informatie.

Compare listings

Vergelijken