Projectkantoor Vught

Telefoonnummer

088 018 38 00

E-mailadres

fortisabella@vps-nl.com

Adres
Reutsedijk 7 | 5264 PC Vught

Antikraak

Met antikraak beschermen we uw leegstaande pand tegen de negatieve gevolgen die met leegstand gepaard gaan. Om vandalisme, inbraak en kraak tegen te gaan, bieden we woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars tijdelijke woon- of werkruimte aan. Door de betaalbare ruimtes tijdelijk in gebruik te geven, voorkomt u dat het leegstaande pand verloedert. Antikraak is daarmee een aantrekkelijke, tijdelijke oplossing als u bijvoorbeeld in afwachting bent van verkoop, verhuur of herontwikkeling.

Bouwplaatsbeveiliging

Uw bouwplaats of terrein is kwetsbaar voor ongenode gasten, zoals inbrekers en vandalen. Op de website VPS Beveiliging vindt u informatie over de beveiligingsoplossingen van VPS en op welke wijze deze uw (bouw)terrein kunnen beveiligen.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over en voordelen van de bouwplaatsbeveiligingsoplossingen van VPS.

Leegstandbeheer

Leegstandbeheer is een tijdelijke oplossing voor uw leegstaande pand(en). Door een zinvolle invulling aan uw pand te geven door de aanwezige ruimtes aan te bieden als tijdelijke woon- en werkruimte, zorgen we ervoor dat uw vastgoed zijn waarde behoudt. U voorkomt hiermee dat uw leegstaande pand verloedert. Meer informatie vindt u op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging van VPS minimaliseert u de risico’s die leegstand met zich meebrengt. U kunt hierbij denken aan zaken als inbraak, brandstichting en vandalisme. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen, zorgen wij voor een passende tijdelijke beveiligingsoplossing. Zo kunnen we een tijdelijk alarmsysteem installeren. Ook zijn stalen beveiligingspanelen of ‑deuren veelal zeer geschikt als tijdelijke objectbeveiliging.

Onderhoud

Een leegstaand pand wordt doorgaans niet onderhouden. Niet alleen verloedert daardoor het pand zelf, ook de buitenruimte krijgt te maken met gebreken zoals wildgroei. Om uw leegstaande vastgoed in goede conditie te houden, biedt VPS verschillende onderhoudsdiensten aan. Voor het onderhoud van uw vastgoed hebben we de beschikking over een team van professionele schoonmakers, techniciens, loodgieters en groenwerkers die zorgdragen voor de representativiteit van uw pand. Gaat u uw pand verkopen of verhuren en wilt u dat het er netjes uitziet? Bekijk dan de pagina Onderhoud en bekijk de mogelijkheden van VPS.

Compare listings

Vergelijken