Opdrachtgever
Woonstad Rotterdam

Samenwerking sinds
Februari 2018

In het kort

In opdracht van Woonstad Rotterdam beheert VPS al ruim 7 jaar woningen die op de nominatie staan voor sloop of renovatie op basis van tijdelijke huurovereenkomsten, plaatsen we beveiliging of zetten panden dicht als de situatie hierom vraagt.

Over de samenwerking

In opdracht van Woonstad Rotterdam beheert VPS in verschillende wijken van Rotterdam hoofdzakelijk projecten die op de nominatie staan om gesloopt of gerenoveerd te worden. Wij voeren het tijdelijke beheer uit door tijdelijke huurovereenkomsten af te sluiten met nieuwe bewoners, zodat in de periode richting sloop of renovatie het vastgoed beschermd wordt.

Als de periode korter is dan 6 maanden of de staat van de woning niet voldoet aan de gestelde eisen, dan bieden we de ruimtes op basis van een bruikleenovereenkomst aan. Of kiezen we ervoor om het vastgoed te beschermen met aanvullende diensten, zoals camerabeveiliging of zetten wij het pand dicht met stalen platen. Deze diensten passen wij toe in de allerlaatste fase, voordat de werkzaamheden starten. Zo houden wij ongewenste bezoekers te allen tijden buiten de deur.

We denken graag met u mee

Vragen over onze dienstverlening? Geef het ons aan, dan nemen we snel contact met u op.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken