Opdrachtgever
De Woonplaats

Samenwerking sinds
2019

In het kort

In Enschede beheert VPS sinds 2019 in meerdere wijken diverse woningen op basis van tijdelijke verhuur voor woningcorporatie De Woonplaats. Bij ingang van het sociaal plan, komt VPS om de hoek kijken.

Over de samenwerking

In 2019 zijn wij de samenwerking met De Woonplaats gestart. Sindsdien hebben wij verschillende projecten beheerd of staan er nog projecten op de planning om in de nabije toekomst te beheren. Zodra het sociaal plan van kracht is komt VPS in actie. Wij plaatsen gedurende de fase richting renovatie bewoners op tijdelijke basis. Er wordt gekozen voor tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet als de looptijd tot start werkzaamheden langer is dan 6 maanden. Hierdoor behoudt De Woonplaats huurinkomsten. Indien er bekend is dat de periode tot aan renovatie of sloop korter is dan 6 maanden wordt er gekozen om tijdelijk bewoners te plaatsen middels een bruikleenovereenkomst.

Daarnaast werkt VPS intensief samen met De Woonplaats, bijvoorbeeld als woningen opgeleverd worden. VPS ontzorgt De Woonplaats door bijvoorbeeld containers te plaatsen en de contractbeëindigingen te begeleiden.

We denken graag met u mee

Vragen over onze dienstverlening? Geef het ons aan, dan nemen we snel contact met u op.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken