(Sr.) Salesmanager Bouw (VPS Beveiliging)

Niveau: hbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Werkgebied: heel Nederland

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen van het afsluiten van mooie deals waarmee je jouw klanten echt helpt? Kent de bouwbranche geen geheimen voor je en heb je kennis van of affiniteit met CCTV-beveiliging? Dan heeft VPS Beveiliging de uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Als Salesmanager Bouw ben jij de expert als het gaat om beveiligingsoplossingen voor tijdelijke bouwlocaties. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de verhuur van onze tijdelijke beveiligingsoplossingen, waaronder het VPS SmartAlarm+, het VPS HDR Smart Alarm, VPS Alert Towers, VPS Smart Towers en het VPS Fire Alert systeem. Onze klanten bevinden zich vooral binnen de bouwbranche, maar we werken ook voor scheepswerven, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars.

In de gesprekken stel je je op als adviseur, waarbij de uitdaging van de opdrachtgevers voorop staat. Jij verdiept je in hun wereld en zorgt ervoor dat je met jouw kennis van zaken, nuchtere manier van communiceren en het nakomen van je afspraken een betrouwbare partner bent. Je bekijkt de locatie, brengt de specifieke risico’s in kaart en komt met een passend beveiligingsadvies. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de (bouw)branche en weet op enthousiaste wijze de mogelijkheden van VPS over te brengen.

Hierin krijg je veel vrijheid. Je genereert leads door in je auto te stappen en (bouw)locaties te bezoeken, je bent alert op pitches en aanbestedingen en je krijgt leads door via je bestaande klantenkring. Omdat jij veel op de tijdelijke locaties aanwezig bent, houd jij je ogen altijd open voor productverbeteringen, uitbreiding van de dienstverlening en het vergroten van de marktwaarde van VPS. Je zoekt daarbij actief de samenwerking op met de collega’s van de andere business units.

Wie zoeken wij?

Wij hebben grote ambities en om die waar te maken, zoeken wij naar een ervaren collega die de drive heeft om deze markt samen met ons uit te bouwen.

Jij:

 • Beschikt over aantoonbaar succesvolle saleservaring (bij voorkeur in de bouwbranche of vastgoedsector)
 • Bent op je best wanneer de mogelijkheid krijgt een markt verder uit te bouwen

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo-niveau (diploma of verkregen door werkervaring)
 • Prima communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift
 • Affiniteit met of kennis van beveiligingsoplossingen (bij voorkeur CCTV)

Wat bieden we jou?

 • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden
 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieuze, snelgroeiende business unit
 • Alle middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen, waaronder een leaseauto, laptop en telefoon
 • 25 vakantiedagen en een prima pensioenvoorziening
 • Marktconform salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring
 • Interessante bonusregeling die direct gekoppeld is aan jouw eigen succes, zonder limiet

In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Daarnaast behoren zowel flexibel thuiswerken als op een van onze locaties tot de mogelijkheden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Heb je vragen over deze functie? Stel ze gerust aan Jan-Willem Tellegen, Business Unit Manager. Hij is te bereiken via 06 278 873 74.

Interesse? Laat het ons weten en stuur uiterlijk 20 december jouw cv o.v.v. Vacature Salesmanager Bouw t.a.v. Jan-Willem Tellegen naar werken@vps-nl.com. Onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgen er twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

75+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken