Sales manager

Standplaats Enschede

Standplaats: Enschede
Werkgebied: Overijssel, Drenthe, Gelderland
Niveau: HBO
Dienstverband: Fulltime

Heb jij al een aantal jaar commerciële werkervaring en hou je ervan om binnen jouw eigen regio de regie te pakken over het resultaat? Ben jij zelfstandig en zelf startend en voel je je thuis in een vrije functie, waarbij je actief de verbinding blijft zoeken met je collega’s? Dan is dit de rol voor jou!

Wat ga je doen?

Als Sales manager bij VPS Nederland ben jij dé commerciële driver van de regio. VPS zet vastgoed gedurende de periode van leegstand zinvol in en beschermt het tegen vandalisme, kraak en/of verloedering. Wij voorkomen hiermee onnodige kosten voor de eigenaar en behouden een leefbare en representatieve omgeving. Tevens verzorgen wij tijdelijke exploitatie van leegstaand vastgoed, wat in afwachting is van toekomstige plannen op de middellange termijn (sloop/nieuwbouw, herontwikkeling en verkoop/verhuur).

Onze klanten variëren van gemeentes, woningcorporaties en zorginstellingen, tot projectontwikkelaars, particuliere en institutionele beleggers. Je beheert de huidige klantenportefeuille door uitstekend accountmanagement en breidt deze uit door sterke sales en acquisitie activiteiten. Maar dit doe je niet alleen! Je werkt nauw samen met de Regiomanager en het regioteam, die de operationele verantwoordelijkheden in de regio dragen en jou natuurlijk vanaf het begin bijstaan.

Jij stelt je eigen salesplan op en bouwt aan een sterke basis van klanten en relaties. Uiteraard bouw je deze steeds verder uit door het actief telefonisch benaderen en vervolgens blijven bewerken van prospects. Hierin heb je veel vrijheid. Je voert gesprekken met vastgoedeigenaren, bezoekt congressen en neemt deel aan overige netwerkactiviteiten die jou helpen het juiste resultaat te behalen. Zo blijf je jezelf goed op de hoogte houden van wat er in de markt speelt en ben je in staat hier actief op in te spelen.

Op basis van jouw salesgesprekken werk je in nauwe samenwerking met de collega’s uit de regio een maatwerkpropositie uit en stel je offertes en overeenkomsten op. Ook wanneer een pand in beheer is bij je collega’s vanuit de regio blijf je betrokken en zorg je er voor dat de eigenaar goed op de hoogte is van alles wat er speelt. Uiteraard leg je alles goed vast in ons CRM-systeem (Salesforce).

Wie zoeken we?

Met jouw succesvolle B2B saleservaring in de buitendienst hoeven we jou niks meer te vertellen over hoe je klanten vindt en bindt. Het is belangrijk dat je goed om kan gaan met veel vrijheid in je werkzaamheden, maar altijd de verbinding blijft zoeken met je collega’s. En uiteraard ga je voor succes!

Verder:

 • Beschik je over een HBO werk – en denkniveau
 • Heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring in de buitendienst
 • Ben je woonachtig in de regio waar je aan de slag gaat (omgeving Enschede)
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 • Heb je bij voorkeur een achtergrond in de vastgoedsector of arbeidsbemiddeling

Wat bieden we jou?

Je bent onderdeel van de afdeling Leegstandbeheer binnen VPS Nederland. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om jouw werk geheel zelfstandig te doen, terwijl je op alle nodige vlakken wordt bijgestaan door jouw collega Sales Managers en de Regiomanager. Je rapporteert aan de Regiomanager, waarmee je samen jouw Salesplan opstelt en naleeft. Daarnaast bieden we je:

 • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden
 • Een informele en inspirerende werkomgeving met jonge collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen
 • Een marktconform basissalaris met een aantrekkelijk bonusmodel
 • 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling
 • Representatieve auto, telefoon en laptop/notebook van de zaak

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Enthousiast? Laat het ons weten en stuur voor 16 mei 2022 jouw cv o.v.v Vacature Sales manager Oost-Nederland naar werken@vps-nl.com. Onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgen er nog maximaal twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Over VPS Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Wij beheren, onderhouden en beveiligen elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst. Bezoek voor meer informatie vps-nl.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken