Vind beschikbare woon- en werkruimte

Verfijn resultaten
Staat er geen ruimte bij die bij jou past? Stuur een blanco aanmelding!

Staat er geen ruimte bij die bij jou past?

Stuur een blanco aanmelding. Je komt dan in ons bestand te staan. Zodra wij ruimte beschikbaar krijgen in de plaats waar jij ruimte zoekt en je voldoet aan onze selectiecriteria, nemen we contact met je op.

Tijdelijke woon of werkruimte
Zoek woonruimte of werkruimte

Tijdelijk gebruik van ruimtes

Zoek je woonruimte of werkruimte waar je tijdelijk gebruik van kunt maken? VPS Nederland beheert leegstaande gebouwen door heel Nederland. We beheren bedrijfshallen, kantoorpanden, woningen, boerderijen, gevangenissen, ziekenhuizen, kerken en kastelen. Dat betekent dat we je kunnen helpen woon- of werkruimte te vinden, mits je flexibel bent en aan onze voorwaarden voldoet.

Werk- of woonruimte vinden

Je kunt werk- of woonruimte vinden indien je flexibel bent en zoekt naar tijdelijk gebruik van de ruimte. We helpen flexibele ondernemers, kunstenaars en bewoners tijdelijk leegstaande panden te vinden, zodat je daar voor minimale kosten tijdelijk gebruik van kunt maken. We zorgen er samen met jou voor dat de ruimte en omgeving hun representatieve karakter behouden, terwijl jij tijdelijk de ruimte kunt gebruiken om te wonen of werken. We vragen een hoge mate van flexibiliteit en bieden je in ruil daarvoor een unieke, betaalbare ruimte.

Voorwaarden voor woon- of werkruimte

Benieuwd naar de voorwaarden om woonruimte of werkruimte te vinden in een van de leegstaande panden die we beheren? Je dient vooral flexibel te zijn en zorgvuldig met de ruimte om te kunnen gaan. Je bent je bewust van het tijdelijk gebruik van de ruimte, het is op voorhand vaak onduidelijk hoe lang de ruimte beschikbaar blijft. Ben je bovendien 18 jaar of ouder en heb je een beperkt budget? Dan is het vinden van ruimte via VPS Nederland iets voor jou. Je kunt je online aanmelden. Zodra we woon- of werkruimte voor je vinden nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een intakegesprek. We helpen je werk- en woonruimte te zoeken en te vinden, waar je vervolgens met een bruikleenovereenkomst met een wederzijdse opzegtermijn van 4 weken of een tijdelijke huurovereenkomst (direct) gebruik van kunt maken.