Friday 14 July 2017

Standplaats: Deventer
Niveau: MBO / HBO Commercieel
Dienstverband: fulltime / 40 uur

 

Over de functie

Samen met het commerciële team van VPS ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de klantenportefeuille, de ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening en daarmee de verhoging van de omzet. Vanuit eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid heb je een duidelijk plan om jouw doelen en die van VPS te bereiken. Je bent een aanpakker en communiceren gaat jou goed af, zowel face-to-face als per telefoon of e-mail. Je weet wat er speelt bij jouw klanten en prospects en signaleert mogelijke verkoopkansen. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de branche en ben je goed in staat de meerwaarde van VPS over te brengen op klanten en prospects.

 

Over VPS

VPS is Europees marktleider op het gebied van leegstaand vastgoed. Wij bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot onderhouds – en beveiligingsoplossingen. Hiermee beschermen wij leegstaand vastgoed tegen vandalisme, kraak en/of verloedering. VPS voorkomt hiermee onnodige kosten voor een eigenaar en behoudt hiermee een leefbare en representatieve omgeving.

VPS Nederland onderscheidt drie Business Units: Beheer, Beveiliging en Onderhoud. Het team in Nederland bestaat uit ongeveer 60 medewerkers, verspreid over 5 regiokantoren in heel Nederland (Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Deventer en ’s-Hertogenbosch).

 

Over Beheer

Wij beschermen onroerend goed van onze opdrachtgevers tegen de negatieve gevolgen van leegstand (inbraak, kraak, verloedering en vandalisme). Dit doen we door zorgvuldig geselecteerde ondernemers, kunstenaars en bewoners tijdelijk gebruik te laten maken van de leegstaande ruimte. Klanten van VPS zijn o.a. gemeenten, overheid woningcorporaties en private en institutionele vastgoedeigenaren. Naast het reguliere leegstandbeheer voert VPS een aantal ‘special projects’ uit, zoals de Geertruidentuin (www.geertruidentuin.nl) in Deventer en de Koepelgevangenis (www.futuredome.nl) in Breda.

 

Jouw werkzaamheden

 • Onderhouden van bestaande klantrelaties en waar mogelijk uitbreiden van de dienstverlening en productafname
 • Genereren van (nieuwe) business door actief prospects te benaderen en je netwerk uit te breiden (zoals lokale overheid, woningcorporaties en commerciële vastgoedorganisaties)
 • Adviseren van klanten en prospects
 • Aandragen van ideeën en inzichten met betrekking tot productverbetering, uitbreiding van de dienstverlening, processen en vergroting van onze marktwaarde
 • Opstellen van een strategisch salesplan
 • Gevraagd en ongevraagd geven van presentaties
 • Aanleveren van managementrapportages
 • Verwerken en onderhouden van klantgegevens en alle bijbehorende informatie in het relatiesysteem Salesforce
 • Oplossen van eventuele problemen bij klanten en ondersteunen van de administratie bij achterstallige betalingen en crediteurenbeheer
 • Opstellen van offertes volgens bestaande prijsmodellen en richtlijnen
 • Alert zijn op aanbestedingen in de branche en hierop inspelen

 

Het team

VPS is een platte organisatie (60 medewerkers) met een informele sfeer en een professionele instelling. De Sales Manager zal onderdeel zijn van het regioteam van de regio Oost-Nederland en wordt aangestuurd door de Regiomanager en Head of Sales. We zijn een jong en gedreven team dat hard werkt maar ook geniet van een vrijdagmiddagborrel op z'n tijd.

 

Jouw achtergrond

Je beschikt over een MBO/HBO diploma of je hebt HBO niveau verkregen door middel van werkervaring. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar (aantoonbaar) succesvolle B2B saleservaring bij een vergelijkbare (bij voorkeur vastgoed-) organisatie. Je hebt een commerciële neus en gaat, naast snelle verkoopkansen, ook voor lange termijn relaties. Het is van belang dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

 

Ons aanbod

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met jonge collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen
 • Prima arbeidsvoorwaarden


Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze aantrekkelijke startersfunctie?
 

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@vps-nl.com o.v.v. Salesmanager Oost Nederland. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Luca Corazza, Head of Sales, op telefoonnummer 06 520 28 756.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug