Wednesday 25 April 2018

Standplaats: Deventer
Niveau: HBO Commercieel
Dienstverband: fulltime / 40 uur

 

Ben jij zelfstandig en heb je een commerciële neus? Kun je goed luisteren en voel jij klantbehoeften haarfijn aan? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou! Als aanvulling op ons team in regio Oost-Nederland zoeken we een ondernemende en enthousiaste Salesmanager.

Over de functie

Als Salesmanager maak je onderdeel uit van team Oost-Nederland en werk je nauw samen met de regiomanager en het regioteam. Je rapporteert aan de Head of Sales. Samen met de regiomanager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de klantenportefeuille in Oost-Nederland. Je analyseert de markt, inventariseert accounts en op basis van die informatie stel je een accountplan op. Je bent veel op pad en je focust je op zowel prospects als het versterken van de relatie met bestaande klanten. Daarnaast bezoek je vakbeurzen en netwerkevents en stel je je voortdurend op de hoogte van relevante marktontwikkelingen.

Jouw werkzaamheden

 • Het inventariseren en in kaart brengen van zowel bestaande als potentiële klanten
 • Een accountplan ontwikkelen om nieuwe klanten te werven
 • Het onderhouden van bestaande klantrelaties en waar mogelijk het uitbreiden van onze dienstverlening en de productafname
 • Genereren van (nieuwe) opdrachten door actief prospects te benadere
 • Gevraagd en ongevraagd geven van presentaties
 • Verwerken van klantgegevens en alle bijbehorende informatie in het relatiebeheersysteem Salesforce
 • Opstellen van offertes volgens bestaande richtlijnen
 • Alert zijn op aanbestedingen en pitches in de branche en hierop inspelen

Over VPS Nederland

VPS is marktleider op het gebied van beheer, beveiliging en onderhoud van leegstaand vastgoed. Wij bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van leegstaand vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot onderhouds – en beveiligingsoplossingen. Hiermee beschermen wij het onroerend goed van onze opdrachtgevers tegen de negatieve gevolgen van leegstand, zoals vandalisme, koperdiefstal, kraak en verloedering. VPS beperkt zo onnodige kosten voor een vastgoedeigenaar en behoudt hiermee een leefbare en representatieve omgeving. VPS werkt onder andere voor de overheid, gemeenten, institutionele beleggers en woningcorporaties. 

We onderscheiden drie business units: Leegstandbeheer, Beveiliging en Onderhoud. De functie van Salesmanager Oost-Nederland valt binnen de business unit Leegstandbeheer. Het team van VPS Nederland bestaat uit zo’n 60 collega’s, verspreid over regiokantoren in heel Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale organisatie VPS Group.

Jouw achtergrond

Je beschikt over een HBO diploma of je hebt HBO niveau verkregen door middel van werkervaring. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar (aantoonbaar) succesvolle B2B saleservaring bij een vergelijkbare (bij voorkeur vastgoedgerelateerde) organisatie. Je hebt een commerciële drive en gaat, naast snelle verkoopkansen, ook voor lange termijn relaties. Het is van belang dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Ons aanbod

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met jonge collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen
 • Een zeer marktconform salaris, bestaande uit een vaste en een variabele component
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze aantrekkelijke functie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@vps-nl.com o.v.v. Salesmanager Oost-Nederland. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Luca Corazza, Head of Sales, op telefoonnummer 06 520 28 756.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug