Salesmanager Brandbeveiliging (werkgebied heel NL)

Ben jij een ervaren verkooptalent en heb je affiniteit met de bouwbranche? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar een Salesmanager Brandbeveiliging voor onze Business Unit Site Security. Ben jij de aanvulling op ons team?

Over de functie

Onder leiding van de Business Unit Manager en in samenwerking met de collega’s van Operations ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons FireAlert product. Onze klanten bevinden zich grotendeels binnen de bouwbranche. Vanuit eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid heb je een duidelijk plan om jouw doelen en die van de organisatie te bereiken. Je bent een aanpakker en communiceren gaat jou goed af, zowel face-to-face als per telefoon of e-mail. Je weet wat er speelt bij jouw klanten en signaleert verkoopkansen. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de (bouw)branche en ben je goed in staat de meerwaarde van onze organisatie over te brengen op klanten. 

Jouw werkzaamheden

 • Genereren van (nieuwe) business door actief prospects en klanten te benaderen en (bouw)locaties te bezoeken
 • Alert zijn op pitches en aanbestedingen en waar mogelijk hierop inspelen
 • Opstellen van offertes volgens bestaande prijsmodellen en richtlijnen
 • Onderhouden van bestaande klantrelaties
 • Adviseren van klanten met als doel een optimale productafzet te genereren
 • Aandragen van ideeën met betrekking tot productverbetering, uitbreiding van de dienstverlening en de vergroting van de marktwaarde van VPS
 • Gevraagd en ongevraagd geven van presentaties
 • Tijdig aanleveren van rapportages
 • Verwerken en onderhouden van klantgegevens in het relatiesysteem Salesforce

Jouw achtergrond

Je beschikt minimaal over een HBO/​Bachelor diploma of je hebt HBO niveau verkregen door middel van werkervaring. Daarnaast heb je (aantoonbaar) succesvolle verkoopervaring, bij voorkeur in het vastgoed of in de bouwbranche. Je hebt een commerciële neus en gaat, naast voor snelle verkoopkansen, ook voor lange termijn relaties. Het is van belang dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft. 

Over ons

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer en –beveiliging. Wij beveiligen, beheren en onderhouden elk type locatie. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. We bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door het plaatsen van representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot beveiligingsoplossingen. Tevens leveren we onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstaand vastgoed, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, ongedierte- of schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden. VPS Nederland is onderdeel van de internationale organisatie VPS Group (hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk). 

Ons aanbod

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende business unit
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.800,- per maand + aanvullende bonusregeling

Iets voor jou?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Jan-Willem Tellegen (Business Unit Manager): werken@​vps-​nl.​com, o.v.v. Vacature Salesmanager Brandbeveiliging.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.