Assistent Monteur Terreinbeveiliging (standplaats Montfoort)

Heb jij net jouw VMBO opleiding elektrotechniek of elektronica afgerond? En ben je enthousiast, leergierig en beschik je over prima communicatieve vaardigheden? Dan heeft VPS de uitdaging voor jou als Assistent Monteur binnen onze afdeling Terreinbeveiliging. Kom jij ons team versterken?

Over de functie 

In de functie van Assistent Monteur zorg je ervoor dat onze alarmsystemen (zoals Smart Towers en Alert Towers) en onze branddetectiesystemen (FireAlert) op de juiste wijze worden geplaatst en geïnstalleerd op locatie. Je doet dit samen met een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert. We bieden tevens passende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan. 

Wat wij vragen 

  • Afgeronde VMBO opleiding in de richting van elektrotechniek/​elektronica, werkervaring is niet vereist
  • Het hebben van een VCA certificaat is een vereiste. Indien je hier niet over beschikt, voorziet VPS in de mogelijkheden om een VCA certificaat te behalen.
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 40 km rondom Montfoort/​Utrecht

Ons aanbod

  • Een informele en inspirerende werkomgeving met jonge collega’s
  • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen
  • Trainingsmogelijkheden
  • Prima arbeidsvoorwaarden, telefoon en auto van de zaak behoren tot de mogelijkheden

Onze afdeling Terreinbeveiliging is een jonge, snelgroeiende business unit binnen VPS. Wij bieden een prima salaris, een professionele, maar informele werkomgeving en ruime opleidings‑, trainings- en doorgroeimogelijkheden. 

Over VPS

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van (leegstaand) vastgoed, herstructureringsprojecten en (bouw-)terreinen. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. We bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door het plaatsen van representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot beveiligingsoplossingen. Tevens leveren we onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti of reparatiewerkzaamheden. VPS Nederland is onderdeel van de internationale organisatie VPS Group (hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk). 

Iets voor jou?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je CV en motivatie naar Tjarco Luykx (Technisch Operationeel Manager Terreinbeveiliging): werken@​vps-​nl.​com, o.v.v. Vacature Assistent Monteur Terreinbeveiliging.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.