Onze kwaliteit

We hechten bij VPS Nederland veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat betekent dat we de tijdelijke gebruikers bij anti-kraak zorgvuldig selecteren, we innovatieve beveiligingsproducten aanbieden en u landelijk van dienst kunnen zijn.

Zorgvuldige selectie tijdelijke gebruikers 

Wij zijn ons ervan bewust dat onze tijdelijke gebruikers grotendeels bepalend zijn voor de kwaliteit van onze anti-kraakdienstverlening. Wij selecteren deze mensen dan ook zorgvuldig op netheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Zij leveren zo een belangrijke bijdrage aan de representatieve uitstraling van uw objecten en het leegstandsbeheer. Indien gewenst kunt u kennismaken met de tijdelijke gebruikers, voordat we overgaan tot plaatsing.

Innovatieve beveiligingsproducten

De beveiligingsproducten waarmee we werken worden ontwikkelen we in eigen huis. Onze innovatieafdeling richt zich voortdurend op het creëren van state-of-the-art en effectieve beveiligingsystemen die beantwoorden aan uw specifieke wensen. We verzorgen op die manier maatwerk (bouw)terreinbeveiliging, leegstandbeveiliging of tijdelijke beveiliging en onderhoud.

Landelijke dekking & bereikbaarheid 

We zijn altijd dichtbij uw projecten, zodat we efficiënt kunnen handelen. We beschikken in alle regio’s waar wij actief zijn over één of meerdere kantoorlocaties. Dankzij onze landelijke 24-uursdienst kunnen we direct anticiperen op eventuele calamiteiten.