Opdrachtgever
Ymere

Samenwerking sinds
2017

In het kort

Ymere VPS beheert sinds 2017 in opdracht van Ymere woningen die gesloopt, gerenoveerd of verkocht gaan worden en dus tijdelijk leeg komen te staan. Door leegstandsbeheer toe te passen worden de negatieve gevolgen van leegstand voorkomen en wordt er nieuw woningaanbod beschikbaar gemaakt.

Over de samenwerking

VPS beheert al ruim 8 jaar in opdracht van woningcorporatie Ymere woningen die in de nabije toekomst gesloopt, gerenoveerd of verkocht gaan worden in de metropoolregio Amsterdam. Om te voorkomen dat deze woningen leeg komen te staan met alle gevolgen van dien, beheert VPS de woningen door deze aan te bieden op basis van tijdelijke verhuur (conform de leegstandswet).

Zo beheren wij bijvoorbeeld onder andere een project aan de Orionweg & Helene Swarthstraat in Haarlem-Noord. Dit betreft een sloop-nieuwbouwproject waar in de tussenfase voordat de werkzaamheden starten tijdelijk bewoners worden geplaatst door VPS om de leefbaarheid in de wijk op peil te houden. Deze wijk kende voorheen onrust vanwege overlast door bewoners. Om ervoor te zorgen dat de rust in de wijk wederkeert kan het positieve effecten hebben als er nieuwe bewoners worden geplaatst via VPS, welke op zorgvuldige wijze worden geselecteerd.

We denken graag met u mee

Vragen over onze dienstverlening? Geef het ons aan, dan nemen we snel contact met u op.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken