Ik zoek ruimte

Tijdelijke woon- of werkruimte vinden

Wij zijn VPS. Wil jij tijdelijke woon- of werkruimte vinden? Dan leren we je graag kennen. Wij beheren leegstaande gebouwen in heel Nederland. Van bedrijfshallen tot kantoorpanden, van woningen tot boerderijen, van gevangenissen tot ziekenhuizen en van kerken tot kastelen. Wij bieden flexibele ondernemers, kunstenaars en bewoners zoals jij de mogelijkheid deze ruimtes tijdelijk te gebruiken tegen minimale kosten. Door leegstaande panden in gebruik te geven als betaalbare atelier-, woon- of kantoorruimte zorgen we ervoor dat de ruimte en de omgeving representatief en leefbaar blijven, voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand en bieden we jou een unieke en betaalbare woon- of werkplek.

Flexibele instelling voor tijdelijke woon- of werkruimte

Om gebruik te maken van ruimte via VPS is het van essentieel belang dat je flexibel bent. Je beseft je dat je tijdelijk op het pand van iemand anders past en gaat zorgvuldig met deze ruimte om. Je bent je ervan bewust dat je de werk- of woonruimte tijdelijk gebruikt en dat we vooraf meestal niet kunnen aangeven hoe lang een pand beschikbaar is.

Aanmelden voor tijdelijke woon- of werkruimte

Past dit bij jou én ben je 18 jaar of ouder? Vul dan het online aanmeldformulier in. Op het moment dat we een geschikte ruimte voor je hebben, of op korte termijn verwachten te hebben, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek geven we je informatie over de beschikbare ruimte en onze werkwijze. Zodra we je een ruimte kunnen aanbieden, nodigen we je uit voor een bezichtiging. Als je de ruimte accepteert, tekenen we een bruikleenovereenkomst met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen of een tijdelijke huurovereenkomst. In de meeste gevallen kun je de ruimte daarna direct betrekken. Tijdelijke woon-, of werkruimte vinden: we maken het je graag gemakkelijk.

Zoek een ruimte en meld je aan

Terug