Last van onbevoegde bezoekers of op voorhand voorkomen dat vandalen, inbrekers en krakers de kans krijgen? Ons SmartAlarm Gold vormt de ideale leegstandbeveiliging voor uw vastgoed. We passen het beveiligingssysteem voor leegstaande panden toe bij tal van onze klanten. De camerabewaking werkt draadloos en zonder elektriciteit of telefoonlijn, zodat u er op iedere gewenste locatie gebruik van kunt maken.

Het SmartAlarm Gold van VPS Nederland is een systeem specifiek voor leegstandbeveiliging. Het geavanceerde alarmsysteem biedt uitstekende bescherming tegen inbraak en vandalisme, en helpt u de waarde en uitstraling van uw leegstaande vastgoed te behouden.

Alarmsysteem voor vastgoed

Het SmartAlarm Gold is een geavanceerd alarmsysteem voor uw leegstaande vastgoed. Het is een mobiel alarm op basis van beveiliging en monitoring op afstand, waarbij we zorgen voor een zeer snelle responstijd. Dankzij de draadloze werking op basis van batterijen met een lange levensduur en sabotagedetectie kunt u daar op iedere gewenste locatie gebruik van maken. Sensoren in het SmartAlarm Gold zorgen voor de onmiddellijke detectie van eventueel onraad. We helpen uw leegstaande vastgoed te beveiligen door middel van bijvoorbeeld bewegingssensoren, deurcontactsensoren, brekend glassensoren, drukmatten, vochtsensoren en rookdetectors. 

Leegstandbeveiliging met videobewaking

U zorgt met het SmartAlarm Gold voor leegstandsbeveiliging op basis van camerabewaking. Het biedt realtime inzicht in de actuele situatie en zorgt na activatie voor het vastleggen van filmfoto- en videobeelden om daar direct actie op te kunnen ondernemen. Zoekt u naar een geavanceerd alarmsysteem voor de beveiliging van uw vastgoed? Het SmartAlarm Gold van VPS Nederland vormt dan een uitstekende keuze.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

Terug