Leegstandbeveiliging met stalen panelen

Een leegstaand pand is een gemakkelijk doelwit voor onbevoegde bezoekers, zoals vandalen en indringers. Vaak resulteert dit niet alleen in kostbare reparaties, maar ook in veel rompslomp en frustratie. VPS Nederland is u graag van dienst met leegstandbeveiliging voor uw pand. We plaatsen raampanelen en stalen deuren of zorgen voor de brievenbusafdichting. Het dichtzetten van een woning of pand helpt uw bezit op een kostenefficiënte manier te beschermen. Wij werken op een milieuvriendelijke wijze en zullen panelen die niet meer bruikbaar zijn waar mogelijk hergebruiken en recyclen. 

Stalen beveiligingspanelen

De geperforeerde stalen panelen van VPS laten licht door en ventileren het pand, terwijl ze een hoge beveiligingskwaliteit bieden en ongewenste bezoekers buiten houden. Enkele voordelen van dit type vastgoedbeveiliging:

  • Gemakkelijk aan te passen aan het gewenste formaat en uitgerust met robuuste bevestigingsmechanismen, waardoor het doorbreken ervan zeer moeilijk is.
  • De beveiligingspanelen hebben een minimale fysieke impact op het pand en zijn na verwijdering gemakkelijk vervangbaar door deuren of ramen.
  • Te installeren met het Ladder-liersysteem zodat voldaan kan worden aan de ARBO-voorschriften.
  • Op maat gemaakt staal om meterkasten te beveiligen, evenals onregelmatig gevormde openingen.

Polycarbonaat beveiligingspanelen

Naast stalen beveiligingspanelen maken wij gebruik van beveiligingspanelen van transparant polycarbonaat (kunststof). Net zo veilig en zeer geschikt voor een representatieve uitstraling van uw vastgoed. Ideaal voor het beveiligen of dichtzetten van woningen: een nette uitstraling is immers van essentieel belang voor de leefbaarheid in de wijk. Zowel de stalen als de kunststof beveiligingspanelen hebben minimale fysieke impact op het pand en zijn na verwijdering eenvoudig te vervangen door deuren of ramen. De beveiligingspanelen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van leegstaande woningen, kantoorpanden, meterkasten of onregelmatig gevormde openingen die het indringers vergemakkelijken een ruimte te betreden.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

Terug