Beveiliging en onderhoud

Maatwerkoplossingen voor vastgoedonderhoud

Als het gevolg van leegstand ontstaan er zorgen over verlies aan inkomen, veiligheid, vandalisme, verloedering en waardevermindering. VPS Nederland is u dan graag van dienst. Wij zijn expert in leegstandbeveiliging en onderhoud van leegstaand onroerend goed. Wij beperken de kosten van leegstand én de impact op de leefomgeving.

Risicoanalyse vastgoed

Wij richten ons op belangrijke elementen in de ‘levenscyclus’ van een leegstaand pand: risicoanalyse, ontruimen, beveiliging en het gebruiksklaar maken. Door voortdurend innovatieve en praktijkgerichte oplossingen te leveren, zijn we in staat de aan leegstand verbonden kosten te reduceren en de veiligheid rondom het pand te waarborgen. Een hoog serviceniveau en onze uitgebreide kennis staan hierbij centraal. We werken met toewijding, ondernemen snel actie en nemen u indien gewenst alle zorg uit handen.

Onderhoud van uw leegstaand vastgoed

Vanaf het moment dat uw pand leeg komt te staan, zijn wij beschikbaar met professionele en passende oplossingen voor leegstandonderhoud. Door de zorg voor uw pand aan ons toe te vertrouwen, heeft u de zekerheid dat het pand zijn waarde behoudt, reduceert u de impact van leegstand op de directe omgeving en beheerst u de kosten. Uw investering in professioneel onderhoud en beveiliging tijdens leegstand draagt bovendien bij aan de betere verhuur- of verkoopbaarheid.

Op het gebied van vastgoedbeveiliging en onderhoud leveren wij de volgende oplossingen:

  • Risicoanalyse voor vastgoed

  • SmartAlarm Gold

  • Beveiligingspanelen van staal of polycarbonaat

  • Stalen beveiligingsdeuren

  • Ontruimen

  • Schimmelpreventie en -verwijdering

  • Onderhoud van leegstaand vastgoed

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

René Balai

René Balai

Terug