Beveiliging, beheer & onderhoud

VPS Nederland is uw specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van uw leegstaand vastgoed. We beveiligen, beheren en onderhouden kantoorgebouwen tot aan rijksmonumenten en bouwplaatsen tot aan herstructureringswijken. Ieder pand of terrein is uniek, wij bieden de maatwerkoplossingen op basis van uw specifieke wensen.

We denken vanuit maatschappelijke belangen of financiële mogelijkheden met u mee over de optimale oplossing op het gebied van beveiliging, beheer en/of onderhoud. We kunnen u bijvoorbeeld goed van dienst zijn met leegstandbeheer, anti-kraak oplossingen en (bouwterrein)beveiliging. We zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor beveiliging, beheer en onderhoud van uw leegstaand vastgoed.

Beveiliging, onderhoud en leegstandbeheer
VPS Nederland biedt beveiliging, onderhoud en leegstandbeheer van vastgoed. We denken graag met u mee over geschikte oplossingen om het representatieve karakter van uw object en de omgeving te behouden. We bieden daarvoor verschillende diensten:

  • Leegstandbeveiliging en -onderhoud
  • (Bouw)terreinbeveiliging
  • Tijdelijk gebruik door startende ondernemers of representatieve bewoners

Oplossingen van VPS Nederland

We ontwikkelen maatwerkoplossingen op basis van de specifieke situatie en uw wensen. We werken aan leegstandbeheer, terreinbeveiliging en onderhoud op bijvoorbeeld bouwterreinen, ontwikkellocaties en commercieel onroerend goed. We hebben veel ervaring met overheidsvastgoed en vastgoed in de publieke sector. Bovendien werken we samen met verschillende woningcorporaties om hun herstructureringswijken optimaal te beheren, beveiligen of tijdelijk een nieuwe bestemming te geven.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Luca Corazza

Luca Corazza

Debbie Baak

Debbie Baak

Floris Komor

Floris Komor

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de privacyrichtlijnen van VPS Group gelezen en begrepen heb en akkoord ga met de voorwaarden.

Terug