Ondernemersverhaal: Mick Keus giet Levi’s 501 jeans in een nieuw en eigentijds jasje

Ondernemer Mick Keus maakt al meer dan 8 jaar met zijn bedrijf gebruik van werkruimte via VPS. “Ik ben enorm blij met deze plek en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze of een andere ruimte via VPS.”

Mode als fulltime baan

Mick heeft een passie voor mode. Hij heeft talent voor het maken van op maat gemaakte vintage Levi’s 501-jeans, maar pas toen hij VPS leerde kennen, realiseerde hij zich dat hij hier zijn fulltime baan van kon maken.

“Ik wilde nooit echt ondernemer worden of een nieuwe uitvinding doen, ik deed wat ik leuk vond en ik wilde dat wel verder ontwikkelen. En om dit te realiseren was ondernemerschap de enige optie”, legt Mick uit.

Duurzame broek

Met zijn bedrijf MICKKEUS giet Mick Levi’s 501 jeans in een nieuw en eigentijds jasje. Hij werkt met drie vaste collega’s en een aantal stagiairs. Hoewel de ontwerpen uniek en opvallend genoeg zijn om in de meest trendy winkels van Amsterdam verkocht te worden, legt Mick zijn visie bescheiden uit: “Het concept achter MICKKEUS is het creëren van een duurzame broek voor een eerlijke prijs met de beste service.”

Sinds de oprichting is Mick’s bedrijf steeds sterker geworden. Zijn creaties worden veelvuldig gedragen en genoemd door fashion bloggers op sociale media.

Hoewel MICKKEUS zowel in Nederland als over de grens succesvol is, is Mick niet van plan om op zijn lauweren te rusten. Hij wil zijn bedrijf nog verder laten groeien en zich steeds meer richten op online verkoop.

Op de vraag waar hij hoopt dat het bedrijf over vijf jaar staat, antwoordde Mick: “Op dezelfde locatie als nu! We hebben een geweldige tijd hier en we zijn blij om hier te kunnen werken.” Mick sluit echter niet uit in de toekomst wellicht te willen uitbreiden naar andere grote Europese steden. “Het zou geweldig zijn als dat dan ook kan in een pand via VPS.”

Mick vertelt dat hij al ruim 8 jaar met zijn bedrijf gebruik maakt van werkruimte via VPS. “Ik ben enorm blij met deze plek en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze of een andere ruimte via VPS.”

Geef nooit op

Veel ondernemers zullen het erover eens zijn dat het hebben van een positieve houding ten opzichte van de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt, enorm belangrijk is om deze te overwinnen. Mick’s mantra is dan ook: “Geef nooit op, blijf altijd geloven.”

Zakelijk succes heeft voor Mick echter ook een keerzijde: “Mijn privéleven heeft eronder te leiden, het grootse deel van mijn tijd draait om MICKKEUS ”. Maar als optimist weerlegt hij die stelling snel met een positievere: “Maar omdat ik er zo van geniet, is het absoluut de moeite waard!”

Ook op zoek naar werkruimte?

Ben jij ook op zoek naar een fijne en betaalbare kantoorruimte of atelier om jouw bedrijf te laten floreren? Dan is een ruimte VPS misschien iets voor jou. Wij bieden ondernemers uit allerlei disciplines werkruimte aan in leegstaand vastgoed. Bekijk ons actuele aanbod en meld je aan!

Compare listings

Vergelijken